AcA OPEL
Član
To nisam znao da mora odma na carinu. Ja sam mislio da mozes da ga preteras preko pa da carinis ako hoces, ako ne nista samo ne mozes da registrujes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ima neko problem sa vibracijama volana na Zetoru 6011,7011?
Da li je to kod svih ilj samo kod mene ceo volan sa sve stubom trese vibrira.
Nije strasno, ali nervira me u prskanju I setvi?
Kako da resim to?
Spone-optikaJel ima neko problem sa vibracijama volana na Zetoru 6011,7011?
Da li je to kod svih ilj samo kod mene ceo volan sa sve stubom trese vibrira.
Nije strasno, ali nervira me u prskanju I setvi?
Kako da resim to?
Dolovac, da li misliš na one turske hidro volane od nekih 400e?
Мајор по мени ништа бољи од нпр Уто исте снаге.Једну Проксиму знам да су возили назад у фирму на првој њиви коју је радила,цркле дизне.Тако да,не знам колико оправдава,мада ја би увек пре узео зетора мајора него кинеза.Kako bi ste ocenili Zetore novije generacije?Da li su zadrzali kvalitet i gde su trenutno medju konkurencijom u odnosu na kineske i turske traktore sto se kvaliteta tice?
I ja sam bas to hteo da pitam
Kako bi ste ocenili Zetore novije generacije?Da li su zadrzali kvalitet i gde su trenutno medju konkurencijom u odnosu na kineske i turske traktore sto se kvaliteta tice?
mene veliki servis na Claas-u košta oko 1000 eura, a na Proximi iste veličine nekih 350€, to je ogromna razlika. I sa cijenom dijelova je ista stvar, a Claas ničime ne opravdava svoju skupoću.