trtmrt
Banned
Jel neko nosio prskalicu 1000l sa Zetorom 6011,7011? Naravno sa prednjim tegovima...
da nosim stalno (sad se vratio sa prskanja), zetor 7011, cetiri tega napred od IMT-a i sibaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel neko nosio prskalicu 1000l sa Zetorom 6011,7011? Naravno sa prednjim tegovima...
Podesavanje plivajuceg hidraulika.Za koje poslove se koriste ta tri polozaja P M D
Koliko je teska ta prskalica prazna ?.da nosim stalno (sad se vratio sa prskanja), zetor 7011, cetiri tega napred od IMT-a i sibaj
Koliko je teska ta prskalica prazna ?.
Za koje poslove se koriste ta tri polozaja P M D
Kad ores sa tockom, M
kad ores bez tocka, D
kad spremas sa tockovima, M
transport masina, P
Ravnicarski kraj, 25 litara a brdovit 30-35 litara. Meni je hidraulik radio odlicno na ravnom a nije hteo da radi kada se nagne traktor napred tj ide nizbrdo. U menjacu je bilo svega nekih 12 litara kada sam menjao ulje. Sipao sam 30 litara i sada je sve ok. Po meni, verujem da je 25 litara dovoljno u svim uslovima.koliko ulja treba za zetor 5718 u menjacu i diferencijalu.
Pravi stroj! Daj još slika iznutra,kakva je buka u kabini?