Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Manjevicu, ili samo nas dvojica prijavljujemo redovno pehove na nasim zetorima, ili se drugima zaista nista ne kvari
Manjeviću, koliko tvoj 6011 ima radnih sati? Koliko je napravio kod tebe?
Putine, kvari se i čuveni njemački auto koji Serbi dižu u nebesa i kunu se u njega, a ne Zetor star još malo 40 leta.
A vodena pumpa ?
Evo kod mene se desio kvar... Crko mi desni glavni kocioni cilindar (ispod oslona za desnu nogu se nalazi) kad stisnem papucu propada a ne gubi ukt ulje. Znaci da je on.Manjevicu, ili samo nas dvojica prijavljujemo redovno pehove na nasim zetorima, ili se drugima zaista nista ne kvari
I meni to isto pre tri godine u brazdi... al produvao to malo, zasrafio I nastavio...Da podelim i sta se meni desilo pre nekih 15-ak dana.
Vlacim sa Zetorom 4911 i u 2 prohoda primetim da traktor gubi snagu tj. "gusi se" da bi se u trecem totalno ugasio.
Sidjem "da nadrukam" gorivo kada ono ne ide tj. ne cuje se uopste gorivo posle par drukanja kao sto je to obicno slucaj.
Pomisim los kvalitet AC pumpe (posto sam fabricku prvi put zamenio letos) iako sam kupio novu ceske proizvodnje (al reko sta znam)....
Krenem peske kuci da nadjem broj da zovem da narucim novu...
Medjutim na tom putu do kuce djavo mi neda mira, i negde na pola reko aj da se vratim da proverim da slucajno nije zapusila ona cev sto vodi od rezvoara do pumpe....odsrafim i demontiram i imao sam sta i da vidim...
Unutra zapusilo NACISTO, jedva sam uz pomoc neke plasticne cevcice produvao (sve ispadali neki zeleni listici malo manji od lista deteline)....
A pri tom istu tu cev sam produvao letos kada sam namestao novu ac pumpu...
Vratim sve kako je bilo, upalim i normalno bez ikakvog problema zavrsim posao.
Planiram da neki dan ili eventualno za vikend kada zavrsim sa drvima, skinem rezervoar i sve to lepo isperem i ocistim.
Na kraju se moze reci da je sreca sto mi je mozak "radio" (a bio sam spreman da prezalim jos 4 crvene za novu pumpu)....
Raspakuj malo taj traktor...upali,pa vidi gde curi...