Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako kaplja iz vodene i to se valjda vidi majku mu...Probaj da staviš đozluke možda ćeš tako ranije primetiti odakle curi ili kaplja...Stvarno nekad umeš da budeš nejasan kao da si juče sa Marsa pao...Ja da sam na tvom mestu ne bi dirao tu ništa...digneš bure od 200 litara koji ako napuniš do čepa staje i 220 lit. sa vodom na krov kabine i ako ti troši 7 lit. na dan,ti tačno možeš da izguraš mesec dana sa Zekonjom bez da razmišljaš hoće li ostati bez vode...Sta da raspakujem. Gledam danas I ne vidi se nista. Podignem haubu, sve suvo.
Ostala solucija da kaplje iz vodene. Na crevima ne pokazuje niti na sastavima.
Sta se pravis pametan, ako ne znas o cemu se radi.
Lepo sam napisao da se ne vidi I kraj. Ima samo vode na limu od propelera. Ne vozim od juce traktor pa da ne mogu da vidim I da zamenim crevo ili vodenu pumpu.
Pre svega zaboravite da sam pitao, resicu vec nekako.
To sam i reko-što kaže ŠojićManjevicu dali si otvarao cep od hladnjaka da vidis da ti ne duva u vodeni prostor ako kazes da imas vode na propeleru?Znaci upali ga i teraj ga kad pocne da dize temperaturu polako otvori cep nemoj da te osuri vrela voda vrlo je moguce da je produvao i da na preliv izbaca vodu.Ako nema negde rupu na hladnjaku da se prosupljio onda dihtung glave ili sama glava je pukla i to je za sada jedino sto meni pada na pamet razlog za gubljenje tolike kolicine vode.
Mogao bi da isprobas dihtung glave ovako:
Ugrejes ga na radnu temperaturu, pa ugasis i pocekas 5 min. Polako otvaras cep da se nebi popario i ako izlaze mehurici onda to ukazuje na dihtung glave.
Mozes jos ovo da uradis:I ja sam prvo sumnjao na dihtung, medjutim kako sam gledao hladnjak, niti izbacuje, niti pravi mehurice. Zvao majstora, on kaze isto da nije dihtung. Niti dize temperaturu, kad stigne na 80 sipam vode I on spusti.
@Petarkrsmanovic samo ovo ostaje da se sredi sto se vucara od letos, ostalo je utegnuto za sada. Dobio je i Gramer-a, Cd player. E jedino grejanje I ventilacija nisu povezani. A za prodaju cemo videti kako prodjemo sa zetvom, da li se ima za 7211.
- - - - - - - - - -
To sam proverio nije.