Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene mrzi da menjam svake godine po neku bravu na traktorima.
Zadnja kod mene je bila Fadipova i cim garancjia prosla ona crkla.
Trazio sam kvalitetno nesto sto moze godinama da radi a da se ne kvari. Tako cu sve da izmenjam cim bude trebalo.
Kada sam trecu promenuo dojadilo mi pa sam nasao elegantnije resenje . Posto je samo kontakt odlazio a svetla su uvek bila ok njega sam povezao na prekidac malo jaci i zaboravio na bos bravu jos davnih dana .
Moze naravno tako da se uradi. Ja sa ovom bravom sam hteo da izgleda orginalno radi estetike.Kada sam trecu promenuo dojadilo mi pa sam nasao elegantnije resenje . Posto je samo kontakt odlazio a svetla su uvek bila ok njega sam povezao na prekidac malo jaci i zaboravio na bos bravu jos davnih dana .
Koja je razlika izmedju motora 6011 i 6211?
Da pumpa se ne dira ako nisi vican mehanicar. Samo krpa u usis moze da ga ugasi i na stariji slavina za gorivo. Ovo zadnje mozda bude i vec kasno za motor dok potrosi naftu iz filtera.Manjevicu,na zetoru,i ursusu,sdm pumpa ne cacka,samo bosista,jer su skloni da im zaglavi regulator,onda dobije veliku turazu i nema sanse da ga ugasis,
A da li su po snazi isti ili je dvojka malo zustrija?