Kod Marije Muhe.Gumice , set za cilindre kvacila i kocnica sam uzimao u Sigurnost Zrenjanin, nalaze se u Muzlji, ako ne nadjes na netu , poslacu ti link , nisam sad pri kompjuteru.
A vidis , ja nisam mogao da nadjem klip, gde si ih uzimao ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod Marije Muhe.Gumice , set za cilindre kvacila i kocnica sam uzimao u Sigurnost Zrenjanin, nalaze se u Muzlji, ako ne nadjes na netu , poslacu ti link , nisam sad pri kompjuteru.
A vidis , ja nisam mogao da nadjem klip, gde si ih uzimao ?
Koja je cena ugradjivanja servo volana na traktoru? Konkretno pitam za moj 5711. Ako vec ne planiram da menjam traktor, rekoh da ugradim servo i olaksam sebi zivot dok radim sa njim.
Prije dvi godine sam gledao za 7011, original zetor dijelovi, pumpa itd. ovdje dodje 1000E , neisplativo. Bolje dati da napravi deklu za neku jeftiniju pumpu , pumpu , polovni orbitrol crijeva,cilindar i aparat za zavarivanje i ostale prepravke napraviti sam , samo ima posla.