putin
Član
Sova to je premali spremac za njega,nije ni cudo sto je toliko potrosio..to fergo vuce bez problema,za tog majora 3.5 m na takvoj zemlji je mera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Surak je u Sremu. Snagom je on kao i 577, nema razlike, ali je dosta laksi i voli da srkne dosta vise nego 577. Inace jako lepo izgleda, i tih je.pufta ne slazem se,ako mu je surak iz regiona gde je i sova,tu 577 vuce 2,9 da ne oseti...takva zemlja.major moze itekako da vuce tu 3.5 m
Ima cevcicu i prohodna je duvali smo kroz nju nema zacepljenja,a AC pumpa je nova kako da je proverim da ona ne zajebava jel se to moze videti na neki nacin ili samo izmenom?
Danas cemo mu opet skinuti PVP jos jedan majstor nam je rekao da je verovatno semering i kaze da gledamo sto kvalitetniji ovaj je bio obicni crni.Ne pada mi ništa na pamet osim semeringa na pumpi VP, ako je AC pumpa nova.
Danas cemo mu opet skinuti PVP jos jedan majstor nam je rekao da je verovatno semering i kaze da gledamo sto kvalitetniji ovaj je bio obicni crni.
Ovo sto sam pisao se odnosi na G.Crnjelovo, nesto hrastovace nesto 'redovne' njihove zemlje, a ti mislim da znas sta je hrastovaca.pufta ne slazem se,ako mu je surak iz regiona gde je i sova,tu 577 vuce 2,9 da ne oseti...takva zemlja.major moze itekako da vuce tu 3.5 m