Šošara
Član
Manjevicu skini vrata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li jeko zna gde mogu naci blatobrane za 6011.
Skinuo bih kabinu sada za prolecne radove, vrucina mi je.
Kod mene u selu su bila dva zetora 5011 bez kabine,fabricki,mislim da moze da se skine ta kabina a krila ostaju.Nemogu ti pomoci sa nekim slikama jer su ti traktori prodati pa u selu i blize nema vise nijednog zetora,jedino ima moj stric 4718 koji vise stoji nego sto radi,stalno mu nesto fali pa ga vise i ne koristi.Ma skinuo sam vrata. Nije problem u kabini, nego u meni. Jednostavno nisam navikao da radim lakse poslove sa kabinom.
Ali gledao sam ne moze da se skine, posto je spojena sa patosom, kutijom za akumulator. Tako da od toga nema nista.
Koliko ces mi doplatiti?Traktor bez kabine je đavo za operativne radove.Za toliko si dole.Radio sam 10-ak godina sa 540 i bez kabine.
Ne znam koliko imate godina zagovornici traktora bez kabine.
Traktor bez kabine je bolest.Razmislite o tome.
Manjeviću,hajde da se menjamo,ja imam kabinu koja može da se skida bez blatobrana a ti meni daj tu veliku što ne može da se skida
Pošto je taj uređaj
Treba mi savet oko meh.volana 5911.Imam problem sa mehanickim volanom.Ima lufta na volanu tj praznog hoda na samom volanu otprilike cetvrtinu kruga.Inace majstor je menjao spiralu i sta vec tamo ide...(spone su ok) Da li je moguce da su mu ispale te kuglice kada je stavljao sto idu u spiralu i da li je to moguce popraviti ako je do toga.Tj da li vredi to popravljati jer sam cuo da kada vec dotraje stari volan da tu bas nema pomoci.Da ljudi izbacuju i ugradjuju servo.Sta da radim?I kakva su vasa iskustva sa ovim volanom.
Listaj nazad u proslu godinu kolega Lisnik je slikovito objasnio sta i kako.Treba mi savet oko meh.volana 5911.Imam problem sa mehanickim volanom.Ima lufta na volanu tj praznog hoda na samom volanu otprilike cetvrtinu kruga.Inace majstor je menjao spiralu i sta vec tamo ide...(spone su ok) Da li je moguce da su mu ispale te kuglice kada je stavljao sto idu u spiralu i da li je to moguce popraviti ako je do toga.Tj da li vredi to popravljati jer sam cuo da kada vec dotraje stari volan da tu bas nema pomoci.Da ljudi izbacuju i ugradjuju servo.Sta da radim?I kakva su vasa iskustva sa ovim volanom.