Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
3 cilindricne manje trose (u tim poslovima), ali ne znam kako bi se borili sa prskalicom od 660 l. Za ostalo (setva sa nodetom) su super izbor - cak i 47xy ili 49xy.
Slike nakon vadjenja stubline i klipa:
Imaju sasvim dovoljno sopstvene tezine za prskalicu od 600 litara, kad moze da je nosi 539, doduse sa tegovima, sto ne bi i 5211?
Matematika je prosta.Za mene 2 brzine kardana je +500e. ,siroka kabina ,+ 500e. servo volan +500e. vanjske kocnice +300e. novi tip pumpe da nemoram uvek stiskati ono dugme +200e. ,prednji amortiyeri + 300e. prednja zupcasta pumpa + 500e. itd. itd.
Prosto ,sto noviji sve bolji i sa manje nedostataka.
Pa ko voli nek izvoli .Za mene je cena merilo kvaliteta ,nekog vozila, (ne jednog pojedinacnog slucaja nego prosecno(,Cenu nije mogao na naduva neko ko prodaje ,ako nema onih sto to kupuju.
Ljudi rade bez svega ovoga sto sam brojao ,i sam radim sve sa store 402 78g. cija je vrednost 2000 jedva (spartanje sejanje ,prskanje ,rezanje ,itd. itd. (ali znam ja kako mi je sa jednim a sa drugim.
Spasoje kako dve brzine kardana? Jel ima standardnih 540 obrtaja i preko menjaca?
540 i 1000 .To su dve brzine ,a naravno sve to moze preko menjaca.Spasoje kako dve brzine kardana? Jel ima standardnih 540 obrtaja i preko menjaca?
540 i 1000 .To su dve brzine ,a naravno sve to moze preko menjaca.
pozdrav ljudi interesuje me misljenje vas koji se bolje razumete, u pitanju je zetor cristal 8011 nasao sam ga u nekim oglasima cena je nesto manje od 3000 eura, sta vi mislite je l to malo, i kakvi su to traktori sta im je mana i je l dosta tesko ugraditi na njih prednju vucu? unapred hvala
540 i 1000 .To su dve brzine ,a naravno sve to moze preko menjaca.
Ne razumem najbolje. Molim vas, razjasnite malo, kako to funkcionise? 540 ok, 1000 ok, preko menjaca ok - ali to sve zajedno? mi imamo 540 nezavisno od menjaca i zavisno od menjaca (obrtaji variraju, ima 5 brzine...).