nikola indjija
Član
Jbt.vi izgleda lebdite po njivi kad vam traktori tako malo trose

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Sada je meni jasno zasto ljudi imaju racuna da plate arende 250-300e k.j a da ne budu u minusu!![]()
, чим наштелујем риђана да ми прави нафту....близу сам...Hahah, meni se potrosnja drasticno povecala otkad imam sopstvenu pumpu (citaj tocilicu). Ne mogu samo za gorivo da zaradim!Kod mene se potrošnja kreće uglavnom oko 0.5 l po hektaru u martu. U aprilu kad otopli potrošnja je veća, oko 1 litar po hektaru. Uglavnom trošim Zaječarac, mada dobro radim i na Staropramen, Heineken i slično...![]()
Joj zelja mi je 2 kruga s tobom u brazdi da obrnemo. Nisam doziveo jos da orem preko 7 na satЈош мало па ћу шеик да постанем, чим наштелујем риђана да ми прави нафту....близу сам...
Joj zelja mi je 2 kruga s tobom u brazdi da obrnemo. Nisam doziveo jos da orem preko 7 na sat
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nemaš pravi traktorJoj zelja mi je 2 kruga s tobom u brazdi da obrnemo. Nisam doziveo jos da orem preko 7 na sat
Sent from my Mi A1 using Tapatalk