nikola indjija
Član
Jbt.vi izgleda lebdite po njivi kad vam traktori tako malo trose
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sada je meni jasno zasto ljudi imaju racuna da plate arende 250-300e k.j a da ne budu u minusu!
Hahah, meni se potrosnja drasticno povecala otkad imam sopstvenu pumpu (citaj tocilicu). Ne mogu samo za gorivo da zaradim!Kod mene se potrošnja kreće uglavnom oko 0.5 l po hektaru u martu. U aprilu kad otopli potrošnja je veća, oko 1 litar po hektaru. Uglavnom trošim Zaječarac, mada dobro radim i na Staropramen, Heineken i slično...
Joj zelja mi je 2 kruga s tobom u brazdi da obrnemo. Nisam doziveo jos da orem preko 7 na satЈош мало па ћу шеик да постанем, чим наштелујем риђана да ми прави нафту....близу сам...
Joj zelja mi je 2 kruga s tobom u brazdi da obrnemo. Nisam doziveo jos da orem preko 7 na sat
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nemaš pravi traktorJoj zelja mi je 2 kruga s tobom u brazdi da obrnemo. Nisam doziveo jos da orem preko 7 na sat
Sent from my Mi A1 using Tapatalk