Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa cime to cepas kad si toliko oborio za 2.5h?Juce sam za 2,5h ispeglao 27kj. dana celi dan 40kj bas mi kilavo islo!
Sa ferzom okruglo sat vremena za jutro, uracunat put do njiva i nazad. 1.8m zahvat.Sa ferdzom....s cim bi drugo
Sa cime to cepas kad si toliko oborio za 2.5h?
Mi smo zavrsili danas, razbacana urea i 3x15 i jednom predjeno spremacem.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
6 metara zahvat, brzina 13-13,5 km/h, efektivno 10 jutara na sat sa uvratinama. Znači to za 2,5 sata je moglo uraditi samo nešto veće od 6 metara i to da je sve u jednoj tabli...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Ja sam merio jednom prilikom. Na 90 jutara svukao oko 200 litara nafte (par litara gore-dole)...Koliko trošite nafte? Ja sa danas završio ,izuzetno lepo se radi za naš atar ,malo sam poranio sa oranjem i baš je dobro izmrzlo.Potrošnja izmerena 4 l na kj sa svim vozanjima krug od cc 10 km na sve 4 strane sveta.
Ja sam merio jednom prilikom. Na 90 jutara svukao oko 200 litara nafte (par litara gore-dole)...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Koliko trošite nafte? Ja sa danas završio ,izuzetno lepo se radi za naš atar ,malo sam poranio sa oranjem i baš je dobro izmrzlo.Potrošnja izmerena 4 l na kj sa svim vozanjima krug od cc 10 km na sve 4 strane sveta.
2.2l/kj, не више, брзина 12-13км/ч, захват 4м....
Parcele su 64, 5, 2, 5, 2, 2, 2, 0,5, 1, 6,5. Sve u krugu od 10 km. Spremač 5,5m, brzina 12-12,5 km/h.hmm,jel to u jednoj parceli 90KJ ?Koja ti sirina kod spremaca?