Korica
Član
Na 22.5 kj otišlo oko 70 litara goriva, što dođe oko 3.1 l/kj. Kombinacija Armatrac 1054 i Consum 3.6m, brzina oko 10 km/h.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dubina do 5 cm...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Da li skidas tegove u pripremi? Probaj,ima razlike.Na 5cm ne moze da lepo pokrije tragove po oranju. Sa 558 sam mogao jos nekako jer je lagan a sa armatrak moram dublje. Razmisljam da drugi prohod radim sa 558 jer ovo sokocalo propada do Kine. Potrosnja sa oba traktora 3-4l po jutru
Ja ništa ne skidam. Gume zadnje su 580 a prednje 450 i naduvane na 0,7 bar i nema problema...Da li skidas tegove u pripremi? Probaj,ima razlike.
Od kada je Tupanjac presao sa 20x20 na 25x25 klinove, za tvoju i moju Armu bice dosta ona od 3,8m.Koliki je zahvat? Razmisljam koja dimenzija bi bila adekvatna za turcina. Isao bi 2sh tj 9km/h
Od kada je Tupanjac presao sa 20x20 na 25x25 klinove, za tvoju i moju Armu bice dosta ona od 3,8m.