sale ratar
Član
Svako poznaje svoje zemljište i neka se tako ophodi prema njemu, negde može zatvarati a negde ne, naše zemljište može da se sjeseni zatvori pa čim završim zimsko oma u ravnanje ako vreme dozvoli.Jedne godine sam u januaru to radio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
al zato u proleće mogu direkt setvospremačem spremiti ne smalo iz jednog prohodaJa nagovaram brata u Slepcevicu da proba sada manji deo da poravna,a on mi to isto rekao kao i ti
Ja nagovaram brata u Slepcevicu da proba sada manji deo da poravna,a on mi to isto rekao kao i ti
Kako nebi imali kuda da idete u njive?nedaj Boze da taj tvoj brat zatvori brazdu mi onda nebi imali kuda u njive da idemo
koliko ima efekta bacati Map po brazdi,jel nije bolje zaorati pa da biljka ima hranu kad pusti dublje korijen,msm map se ne spušta lako u dubinu.Ako si već radio kaži mi kakvi su rezultati jer i ja imam parcela gdje bi ga bacio prike zatvaranja brazde ali sam mislio da nema smisla.Mi ćemo danas bacati MAP na oranja koja su rađena u Augustu.Za sutra se planira da se pređu sa setvospremačem i drljačom i ona grublja tanjiračom.Ovo što je sad orano posle kukuruza ne daje uslove da se uđe u njivu.Nije suviše sitno tako da valjda neće biti pokorice na proleće.
Bio sam protivnika zatvaranja vlage u jesen,ali forumasi mi otvorili oci