nikola indjija
Član
Kod nas u petak-subotu ako nebude kiseJel se neko sprema danas da zatvara zimsku brazdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas u petak-subotu ako nebude kiseJel se neko sprema danas da zatvara zimsku brazdu.
Branko,da li ovo vazi za tvoj region ili uopste?!Mislim da vlage u zemlji nema dovoljno i voleo bih sada da cujem strucnjake raznoraznih Instituta koji znaju da palamude u julu-avgustu mesecu kako su tokom zimskih predavanja stalno govorili kako nema dovoljno vlage u zemljistu,da kazu koliko je ima i da li i koliko jos treba da padne da bi bilo optimalno?!Ista stvar, jer vlage u zemlji ima dovoljno.
Nije ni svaka zemlja ista,ne mora da znaci da ste vi dobili vise...Neka je brzo propustljiva,neka ne...Danas sam isao u Adu i mogu slobodno reci da je zemlja (bar na oko) daleko suvlja nego kod nas. Izgleda da smo imali srece dobili smo dosta kise imam jedno parce psenice gde lezi voda. Tako da ja jos ne planiram zatvarati brazdu.