nikola indjija
Član
Ja danas isao da zatvorim brazdu na 1,5j sto nisam mogao jesenas jer se kaisalo oranje,katastrofa od posla sve se izvaljivale dzombe uopste nije izmrzlo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А за дупло, можда.Ni ja ne bi ovu moju sad pređenu menjao za one zimus zatvorene.
Mico koje bolje izgleda bar sada na oko,a videcemo kada se bude finisiraloDanas završeno spremanje po prvi put, dobar deo sam zatvorio u Decembru.
Spremac sa kopljima ako bas biras nikako pacije nogeNisam ratar, pa da pitam.Šta je pametnije za zatvaranje brazde...drljača ili spremač sa pačijim nogama?
@Zlatko Pap Koja je radna dubina spremaca bila i koja je potrosnja po k.j ?!Danas završio 28 jutara zatvaranja brazde išlo je ok bez imalo truckanja dobro promrzlo zemljište
Ala ga prasisDanas završeno spremanje po prvi put, dobar deo sam zatvorio u Decembru.
Spremac sa kopljima ako bas biras nikako pacije noge
Ja mislim da je bolje ono od ranije.Mico koje bolje izgleda bar sada na oko,a videcemo kada se bude finisiralo