I juce su radili kod nas,doduse samo sam jednog video.Ja cu sutra probati spremacem kod nas se dosta prosusilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I juce su radili kod nas,doduse samo sam jednog video.Ja cu sutra probati spremacem kod nas se dosta prosusilo.
Neko je pratio na zimskim predavanjima...mada komsiji sam sejao kukuruz na njivi koju je samo jednom podrljao...rezultat...opet katastrofa.ne ponovilo seNisam primetio.Prošle godine je presudno za prinose bilo vrelo vreme i mala vlažnost vazduha u samom oprašivanju kukuruza.Kukuruz nije podbacio zbog nedostatka vlage u zemljištu već u vazduhu.On nije podgoreo od dole ka gore (zbog suše u zemljištu) već od metlice je goreo na dole.
Sreca nasa sto imamo tebe,tako kompetetnog da nam predstavljas svoja znanja.ja mislim da je bolje da se ostavi oranje da lepo izmrzne, em se brze osusi u prolece se moze uci ranije i zatvoriti brazda .
pa vidi nije svuda zemlja ista, reci mi samo kako bi zatvorio brazdu u nekoj slatini gde se izvaljuju grudve kao televozor u susi ili u vlaznim godinama gde se vuku slanine iz jednog kraja na drugi? ,najbolje je ostaviti da mraz odradi svoje pa onda spremac da poravna
@Ivicanb
Auuuu al ga odvali,pa ako si poravnao oranje ujesen automatski si zatvorio kapilare...
Grudva lakse pije vodu ako je oko nje zemlj,ako je na povrsini sa nje se sliva vlaga...
I trba da se sporije susi,znaci ima vlage sto je dokaz o zatvorenoj brazdi,lakse se dobija setveni sloj..
Oo.. ostalom neznam sta pises..