Ja sam video trojicu.Juce sam video dvojicu kod nas u selu zatvaraju vlagu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam video trojicu.Juce sam video dvojicu kod nas u selu zatvaraju vlagu
Ti zatvaras brazdu pred setvu?To je to sto treba,nemaju pojma ovi u gornjim postovima,idu sad zatvaraju umesto da to urade vece pred setvu,al dobro 100 ljudi 100 cudi.
Sasa jedno pitanje,ako imas npr 100kj za setvu ujutru sa kolikim spremacem radis da bi uradio vece pre setve?
U pravu si Peet,ali mu je greska bila sto je tanjirao mesec dana pre setve,da je setvospremac isao nemoguce je da bude lose.Pa ne radi Dragane on toliko, zato ne razmislja i ne gleda iz te tacke gledista!
Ne zezam ga salim se malo,vis da se u pola tema svadjaju...Ne zatvara pred setvu, vec zeza coveka...
Kako nedobijas nista?Sto se tice zatvaranja vlage ne dobijas nista posebno ako prodjes setvospremacem 3-4 dana pre setve, jedino sto se zemlja bolje slegne pa dobijes ravnomernije nicanje....
Ti vec nemas vlage kada zatvaras brazdu pred setvu ako nepadne kisa pre sejanja a posle spremanjaPa koliko vlage moze da se sacuva za 3 dana ?