Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Video sam da su vec neki posejali zob![/QUOTE zob u redu donekle ali ja razmišljam možda bi se moglo polako i sa kukuruzom krenuti
Ja sam pre dve nedelje odvuko tanjiracu u drugo obliznje selo, gde imam vece supe da mi nekisne u dvoristu, pa su pricali da je jedan bio da tanjiraDanas su pored moje kuće prošla dvojica sa teškim drljačama.
Ja sam ceo dan spremirao,u tom delu atara nas 4-oro je spremiralo danas.dal je neko probao danas da radi?
jel ima ljudi u ataru?
ako sutra i neposejete niste nista napravili......
Ja sam pre 3 god poceo i uvideo da nema stetnih posledica,samo moze da pomogne u slucaju suvog proleca.Za sad mi ostalo jos 20ak kj kukuruzista i sunc i 30 lanaca strnista,ali sledeci ulazak tek posle bozica ako vreme dozvoli.Ddragane, ja sam odavno poceo jesenje zatvaranje brazde. posle oranja. Mnogi su se podsmevali tome. Danas to rade sve masovnije i masovnije jer su uvideli da ipak nema prekomernog sabijanja zemljista. Radim onako kako godi mom zemljistu.Ti imas i klasican primer.