slobapatrola
Član
ma to je divlji suncokret zajeban je do bola majku mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je Neoma samorast?
Shit happens.
Moze Momo a sto ne bi moglo? ali su posledice jos nepovoljnije. Naime desi se to da kad se pokosi u toj fazi kao na slici (sto su neki radili rucno srpom) sa tog mesta krenu po 3 do 10 drugih glava i raste do 3 m visine ko da nije citav.Dal bi moglo nekom kosačicom dignutom iznad soje da se prodje da ne sazri sjeme?
Zašto soja posle suncokreta ? uljarica nejde na uljaricu i pogotovo što su obe kulture širokolisne bolje da si posejo kukuruz ili pšenicu lako bi se rešio tog "korova" .
svašta nisam znao da suncokret može predstavljati toliki problem ako ga posle žita i posle ugaranja ili prskanja strnjike totalom ima toliko onda to nije za šalu , viđao sam samoniklog suncokreta po atarima ali baš u tolikoj meri nisam inače ja nesejem suncokret ali sam Ti ono napiso po nekoj logici stvari a baš sam mislio probati posejati suncokret u proleće čisto za probu ali ako je tako ta zaj....cija mi netreba u životu ostajem veran sojčetu devojčetuМарчело, претходне године је ту било жито, а не сунцокрет. А претпрошле године је на тој њиви био сунцекрет. Ето колико дуго може сунцокрет да буде у њиви. А било га је још, само се шпартањем мало исекло, а оно што је било у редовима је остало.