Rotori nazad,napred topling ide u slicovanu rupu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima prefinjen ukus,programerski.Šta fali ovome?
Sve sam razumeo al ovo boldovano ne ide...Kad je meksa zemlja onda i zadnja oegla tacno se vidi u tvrdom samo skace.
I vade vlagu.Miloše, daskom se ravna njiva a ne S oprugama. Zato spremač i vadi vlagu što ga skrkaju na +-15cm...
Inače mi idemo sa kopljima ali u planu su laste tj pačije noge ili kako ih već zovu jer bolje odrade travu.
Davno prije sam se vodio tom mišlju i napravio grešku. Kod nas na težim tlima vade vlagu samo tako i jako teško možeš naštimat dubinu. Travu rješavaj na drugi način, ne sa pačijim nogama. Inače, sad trebam na manji IMT-ov spremač 2.1 m stavit pačije noge baš zbog trave, ali u tek posađenim šljivama. Za tu namjenu (crni ugar u voćnjaku) je ta opcija provjereno dobra.Miloše, daskom se ravna njiva a ne S oprugama. Zato spremač i vadi vlagu što ga skrkaju na +-15cm...
Inače mi idemo sa kopljima ali u planu su laste tj pačije noge ili kako ih već zovu jer bolje odrade travu.