Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moja reakcija se odnosila na tvoju izjavu da ne moze da se radi bez auto-pilota. Mnogo nas je uhvatilo to pomodarstvo, a ovamo se borimo za subvencije radi opstanka. Malo skromnosti nam ne bi skodilo.Nemoj,niko ti ne brani.
Kod nas generalno malo ko zatvara brazdu ne znam zpto je to rasporostranjeno mišljenje al jednostavno se ne radi.Ja sam počeo ranijih godina da zatvara mada ne tako rano oko 15.3
Ovih dana ulazim na sve redom,na zimskim oranjima radi se odlično.
Ovo sa slika gore je vanredni bilo.
Otkud sad to misljenje da drljaca nabija zemlju. Klinovi samo prolaze kroz zemlju i ne izbaciju vlaznu zemlju kao sto to radi spremac.
O čemu pričaš?Moja reakcija se odnosila na tvoju izjavu da ne moze da se radi bez auto-pilota. Mnogo nas je uhvatilo to pomodarstvo, a ovamo se borimo za subvencije radi opstanka. Malo skromnosti nam ne bi skodilo.
zanimljivo..ja sam prosle godine za kukuruz prelazio treći put jer nakon dva prolaska mi je bilo premekano i previse tonuloLepo. 8za teske drljace kad stanes i pogledas od klina do klina nema lufta,znaci prodje celom sirinom zemljiste. Sad da bi zatvorio tregive treba je pustiti na punu dubinu 15-20cm.
Sta onda rade ti klinovi nego nabijaju dole ? Zasto se traze diskosne sejalice ako ne nabije dole?
Ima,bude konkurs i u pokraini i na republičkom nivou .Kod nas ima podsticaj na te pilote, ima li kod vas.