Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu mi baš jasne te dugačke germinatorske motike, ili ja imam sliku pogrešne mašine u glavi?Germinator ne gusi,radio sam sa setvospremačem,nije islo,drugar radio blizu mene,i zamolioga da obidje 2 kruga,ni jednom nije gusio germinator,nit skupljao na gomile,dugačke germinatorske motike i da vidis kako guta masu.
*diesel*
Bas zbog toga tanjiram rano ako je moguce pocetkom februara posle ima jos mrazeva a ima i padavine do kraja marta.
Ode tu puno preko zime sa vlagom u uemlju.Nece sigurno srne odneti.stapovi ostanu citavi,a do zetve nestanu,mouda neko pokupi za potpaluNe znam da l' sam baš dobro razumeo, ostane kukurzovina na površini koja tokom vegetacije žita nestane? Ako je tako gde je tu dobit za zemljište ako je biljna masa istrulila na površini?
Imas germinator opruge male i imas velike,i na setvospremacu s opruge.Izvini sad vidim da sam napisao motike.Nisu mi baš jasne te dugačke germinatorske motike, ili ja imam sliku pogrešne mašine u glavi?