Obavezno se navare pred sezonu spreda.mnogo znaci.novi su od skora vec navareni.Sent from Yahoo z i n a zzz i z i n a ne
Jako su mi potroseni klinovi i drasticno se smanjio klirens drljace i zetveni ostaci bi predstavljali problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obavezno se navare pred sezonu spreda.mnogo znaci.novi su od skora vec navareni.Sent from Yahoo z i n a zzz i z i n a ne
Jako su mi potroseni klinovi i drasticno se smanjio klirens drljace i zetveni ostaci bi predstavljali problem.
Materijal im je kvalitet obicnog flaha , vrlo mekani , iskrivio sam ih najmanje 15 komada pa morao skidati da ispravim. Probacu i ja da navarim prednji brid, moja nije nesto puno radila a vec je izgubila spiceve , a ove godine je beton na njivama i osle bi za 500ha a ne 2000ha.Obavezno se navare pred sezonu spreda.mnogo znaci.novi su od skora vec navareni.
Usliko. Malo sam omašio...Jesi li siguran da su 26cm?
I drugi put ides isto drljacom? Ne znam samo kako mislis da izvedes pripremu na 5 cm drljacom a da se pritom ne poznaju tragovi?Za sad sam zadovoljan. Posle ovog prohoda ima jedno 6-7cm rastresite zemlje, ispod je tvrdo što sam i hteo. Tvrda postelja, mek pokrivač. Do drugog prolaska će se to još malo slegnuti. Drugi put idemo na nekih 4-5 cm. Kad nikne svešćemo utiske...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Te jedino mozes da kupis a da su rutilne i da cijena nije neka astronomska , iako i one nisu jeftine , mogu samo jedan prolaz jer u vise moras da navaris prvo medju elektrodu(EZ KROM 20) https://www.ezg.hr/proizvodi/electrode/EZKROM20.html koja je cak i skuplja od ove, ali mislim da nece biti problema , jedan prolas po bridu i jedan sa svake strane da postoji minimalno preklapanje navara ili ne postoji preklapanje navara. Ove ABRA 60 su rutilne i ne trebaju predgrevanje od 300C kao bazicne. Najlakse bi bilo navarivanje zicom , imam jak mig/mag aparat , navodno ova zica ide sa CO2 zica je EZ MAG 600 https://www.ezg.hr/proizvodi/wire/EZMAG600.html , ali ne mogu nigdje naci da je prodaju u maloprodaji.Ako već navarujete, nemojte običnim elektrodama nego elektrodama za tvrdo navarivanje. Ima bazičnih i rutilnih. Rutilnim se mogu navarivati svakim aparatom. Neka slična ovoj s linka će biti puno trajnija nego obična za zavarivanje.
U planu je i drugi put drljača pa ćemo videti kako ide. Dubina će biti tek toliko da se ne vide tragovi a ja mislim da će to biti negde ta dubina. Meni u drugom prolasku manje upada traktor nego u prvom. I da, mislim da ima dosta veze i to što će brzina u drugom prolasku biti oko 15 km/h, pri toj brzini i klinovi dosta bacaju zemlju pa će zatrpati malo tragove...I drugi put ides isto drljacom? Ne znam samo kako mislis da izvedes pripremu na 5 cm drljacom a da se pritom ne poznaju tragovi?
U planu je i drugi put drljača pa ćemo videti kako ide. Dubina će biti tek toliko da se ne vide tragovi a ja mislim da će to biti negde ta dubina. Meni u drugom prolasku manje upada traktor nego u prvom. I da, mislim da ima dosta veze i to što će brzina u drugom prolasku biti oko 15 km/h, pri toj brzini i klinovi dosta bacaju zemlju pa će zatrpati malo tragove...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока