Ali ako naidje neki kamen opruga nece odreagovati i ode rotor.Opruge sam zategao do kraja. Kada smo krenuli, odem jedno 20 metara i odma stanem i zategnem opruge do kraja i malo produžio toplink. Duplo bolji poso od onih prvih 20 metara...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali ako naidje neki kamen opruga nece odreagovati i ode rotor.Opruge sam zategao do kraja. Kada smo krenuli, odem jedno 20 metara i odma stanem i zategnem opruge do kraja i malo produžio toplink. Duplo bolji poso od onih prvih 20 metara...
Prvi prohod 12-12,5 km/h. Drugi će ići 14,5-15 km/h.Koliko ti brzo ideš sa tom drljačom?
Proveravano i mereno više puta.Миксер да се ниси мало зезнуо око тих површина по часу?!..Мало ми много то...ја сам са 6м захватом са спремачем радио на сојиштима око 7-8кј часу ако су нормалне дужи, где су биле веће дужи ишло је нешто више по часу, при брзини од око 12-13кмч. Кукурузишта су се радла испод 10кмч јер се није могло седети колко је трактор скакао...
Matice su zategnute do kraja navoja ali opruga nije skroz sabijena, ima lufta da "radi".Ali ako naidje neki kamen opruga nece odreagovati i ode rotor.
@cicimoric : Otkud ne zatvaraš brazdu sa teškom drljačom ove godine? Žetveni ostatci su problem ili?
Jesu to 30x30x300 klinovi?Sent from Yahoo z i n a zzz i z i n a ne
Jako su mi potroseni klinovi i drasticno se smanjio klirens drljace i zetveni ostaci bi predstavljali problem.
Jedva da je prašinu pokupila. Gledam maloprije zemlju, u vlažniju sam sijao kukuruz sredinom Aprila.Jel kod tebe nije bilo kise nocas ?
12 eura je klin za tesku...3x3x30.Neznam cenu jer sam kupio 5 kom za rezervu 2015 god. kada i drljacu. Neznam ni dimenziju klinova ali su one standradne kod Tupanjca za tesku drljacu.