grunt
Član
У праву си тежа Дрљача ти треба што би рекли финишерка....Волим спремач у првом проходу даска поравна ротори одраде посао,у другом проходу спремач хоће да вади влагу тако да тандрљача одрађује посао
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ovo uopšte loše.Prednje i zadnje tegove skini,gume malo omeksaj za 0,2-0,4 bar pa vidi razliku.Samo gassKonačno krenuo i ja sa zatvaranjem, međutim nije baš idealna kombinacija Arma i laka Tupanjac drljača, mnogo tone, moraće spremač da zatrpava tragove...
Trebalo bi tako uraditi, ja se vise razmisljam da bacim vestak pa da probam iz jednog prohoda da spremim...Nije ovo uopšte loše.Prednje i zadnje tegove skini,gume malo omeksaj za 0,2-0,4 bar pa vidi razliku.Samo gass
Drugi prohod radim spremačem, mogu zatrpati sve tragove. Ima dve njive gde je orano sa Imt 757.3 plugom, to ne bi ovom drljačom pripremio iz 20 prohoda.Po meni trebalo bi tako da uradis,jer ovo jeste zatvaranje braze ali isto tako izgleda kao i predsetvena priprema. Drugim prohodom nikakve razlike nece biti na toj parceli osim jos jednog gazenja.
Sa ovako malom količinom vlage u zemlji i ovim vetrom ostaviti oranje da stoji još mesec dana?Gde su lepa oranja bolje nista nedirati, baciti djubrivo I jedan pohod pred setvu.
Ne može više da se skrati, čim skratim 5 mm izdignu se rotori. Nije ona predviđena za brzo kačenje, morao sam da ubacim one dodatke da bih odaljio trnove od šasije drljače i sad zbog tog nenormalnog ugla ne može više da se spusti, klipovi su do kraja pušteni.Po meni si trebao malo skratiti topling i jos malo stisnuti,nije ovo uopste lose,ja bi na nju okacio ponistavace tragova i sa njom spremao,spremac moze ali kod vas sa ravnim S oprugama.
Nema šanse da izvuče uz ove bregove, doduše danas sam završio brežine ostalo još 5-6 jutara gde nije strašno, možda bi 558 stvarno vukao ovo...Drljaču zakači za kralja brazde i vatra.
Кад се већ помиње протисак у гумама... Шта вам каже пракса, шта је нека безбедна граница до које може да се спусти притисак у гумама овим нашим стандардним тракторима 80-100 коња током раубирања или дрљања?Nije ovo uopšte loše.Prednje i zadnje tegove skini,gume malo omeksaj za 0,2-0,4 bar pa vidi razliku.Samo gass