Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis na urologa Luku e taj ti mozda moze malo pomoci.Vidim ja da vi još niste počeli sa radovima u njivi pa uzeli mene starog i izraubovanog da zavitlavate.
Kad naručim novu radilicu i ventile, i kad Luka uradi generalnu, videćete vi kako ide plavi dim na auspuhu.
Jednom prelazis i za kukuruz i za soju ili kukuruz dva puta u isto vreme tj odmah?Ja juce otisao da zatovorim razore na uvratinama jer sma planirao bacanje djubreta po oranju i jedna prohod spremace,ali zatekao na jednoj parceli da je trava opasno krenula pa sam resio da je uradim celu.
Dok ih ne budem skupljao po njivi necu menjati spremac.Baća otpašće ti rotori koliko brzo begaš.
Треба му већи спремач онда неће моћи брзо да тера
Muzika ga vadi.
Jednom prelazis i za kukuruz i za soju ili kukuruz dva puta u isto vreme tj odmah?
Nema vode, danas izvukli samo 600l za jednu prskalicu iz zidanog bunara, star x godina, ne znam dubinu. Nije dobro...