igordulic
Član
Satex 5m nije kao sa snimka, taj je za teza zemljista i jace traktore ali je slican.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pred setvu spremac, mraz odradio posaoImenjače,ovo još jednom pred setvu preletiš drljačom i bog te veselio!
Zatrpao djubrivo, sta znam, neke komsije su radile ranije sa spremacom i drjacom, i eno trava krenula kao luda. Ovako uvek radim, bude po neka travcica ali nista strano, posle samo spremacem prodjem i bude to finoAu bratic pa sto tanjiracu?Jel mogao neki spremac,drljaca...
Jeste, bas je mekano, drljaca ili spremac bi bas usitnilo, nego se plasim zbog trave, posto bi bilo bas sitno, a pna krene ocas posla. Ovde ce ici SojaZaista lepo to izgleda, ali zasto bas tanjiraca? Mozda je samo zbog slike, ali mi se cini, da bi tu neko drugo orudnje uradio posao, ma, milina - tako mi se cini, mozda i nisam u pravu.
Sta znam, mozda bi bolje bilo, probacemo negdePa onda 2x spremac... mada mislim da bi bila najbolja neka kombinacija s drljacom, pa da te Bog vidi.
Ako trava krene, pa nek krene... posle setve pre nicanja udri, i gotovo.
Prijatelju,sad ću te se odreći zbog tanjirače u proleće :Krenuo polako u akciju