Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U Dobrincima a mladji si od mene duplo,da ne kazem troduplo
Kad budes par puta prevrnuo traktor po brdima i uz to ostanes ziv javi mi se....i kupujem ti nov setvospremaca ja cu i dalje tanjiracom kao i moji zemljaci i necemo zatvarati brazdu.
Vecina i nezna sta je ilovaca,oni misle to je kao malo teze za oranje a prosipa sea ono lepek govno boje,smrt za mehanizaciju.Ogromna je razlika izmedju zemlje u Pocerini, Macvi, Sremu,,,
Svugde ima teske za obradu, ali najteza je u planinskim krajevim.Kako odraditi stvospremacem ilovacu kada i tanjiraca tesko odradi posao.
Da vidis dalje od svog nosa nebi tako pisao,cela centralna srbija sprema tanjiracom jer to tesko ide setvospremacom,tacnije ja nemogu da uzvucem setvospremac uzbrdo kao tanjiracu.
Kod mene 10% sprema spremacem ostali svi tanjiracom kao i ja i nemislim da menjam taj vid operacije.Probao spremac, razocarao se,ne hvala.
Ja zivim na planini Cer i centralnom Srbijom smatram sve juzno od save i dunava
Bez obzira kakva je zemlja tanjirača je najlošiji izbor za spremanje . Slažem se sa Nikolom . Za spremanje nezgodne zemlje treba što više saradjivati sa prirodom a manje na silu.