dragan.kovacev
Član
Auu Milane pa ti nista nisi procitao!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas Lazic ore i odmah sprema sa teskom drljacom i spremacima,a majstori sa pikapom idu za njima i menjaju s opruge i vareOvo što je kasno orano odnosno u Decembru i sada ne može se poravnati dok dobro ne nakisne i ne izmrzne barem je ovde tako.
Iz iskustva kazes da bi bio beton ili ti je rekao komsija koji je cuo od nekog dede od 96 godina da to ne valja?I kod mene se nista ne radi sad,mislim zatvaranje.Svi masovno pred setvu tanjiraca,drljaca i setva,jer ako bi se sad uradilo pred setvu bi bilo kao beton,kao da nisi nista ni radio.
Ovde su repista katastrofa od dzombi morao je da podrije podrivacem uvratine da bi plug mogao da se zabije u zemlju, video sam da je danas zakacio "taru"@nikola
Tako je i sordja radio,kad uzoru njivu odmah predju spremacem,pa onda podoru vratine,al spremac je pravi pa nema problema sa pucanjem...
Dragane nisam video poruku pre,pa da ti sad odgovaram.Pa uverio sam se i sam,ako bi uradio kao vi gore ovako sitno sigurno bi bilo kao da nista nisam radio,i sto je jos gore otravi se brzo kad ga poravnjas,pogotovu ledina.Iz iskustva kazes da bi bio beton ili ti je rekao komsija koji je cuo od nekog dede od 96 godina da to ne valja?
Dragane nisam video poruku pre,pa da ti sad odgovaram.Pa uverio sam se i sam,ako bi uradio kao vi gore ovako sitno sigurno bi bilo kao da nista nisam radio,i sto je jos gore otravi se brzo kad ga poravnjas,pogotovu ledina.