IMT-550
Član
I ja malopre dosao , uradio 3kj za probu , oranje smrzlo kako treba a vlage u sloju od 10-ak cm nema bas dovoljno tako da se super sredilo , pa se nadam posle praznika da jos koju njivu uradim ako vreme dozvoli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je izmedju Kovina i Smedereva to je drzavna zemlja orana pre 15ak dana,ritina teska.jutros gledam kod Kovina neki JD zatvara brazdu,to ne liči ni na šta a skače kao zec.
Pa jesu ti oranja toliko neravna ili ti je slab traktor?sa 539 vuces 4 krila drljacu?ja isti traktor ista drljaca 1 brzom.
Jeste tamo je.Ako je izmedju Kovina i Smedereva to je drzavna zemlja orana pre 15ak dana,ritina teska.
Zima moze da krene.Ja sam danas zavrsio ,sve poravnato
Jel ima nekog na forumu da nije zatvarao brazdu? Ja vala ne diram do marta nista!
I gledam ove vase slike i ne znam da li je prekosutra nova godina ili 1. april
Zemlja mi takva da ne dopusta igrarije ovog tipa. Jednom sam pokusao pre nekih 10-tak godina i dugo zalio posle toga.
Od pola februara do pocetka marta je moje vreme ,ako ne dozvole vrem. prilike onda pred samu setvu.
Sad uzivam u zimskim radostima ....