Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao sto sam ranije rekao najbolje ga je koristiti prvi put u toku jeseni,pa sada pred mraz ponovo.Ali,ko je od nas koristio u jesen?Skoro niko.Tada bi zastita verovatno bila bolja i onda bi tih -7 sto preparat stiti verovatno bilo tacno.Nista,i ja cu sutra zvati distributera da vidim gde ima da se kupi pa bar da poprskam stotinak kajsija kao sto rece Sljivar-da vidim ucinak pa da znam za sledecu godinu.Izgleda i da nece biti tako strasan minus,govore oko -3,voce jos nije cvetalo pa ne bi trebalo pri toj temperaturi da bude velika steta.
- - - - - - - - - -
Upravo sam zvao proizvodjaca za biljni antifriz i receno mi je:NE garantujemo za prskanje ako nema bar 2 cm lista jer vocka svu hranu i zastitu usvaja preko istog.Moze da se proba ali...Znaci, trebalo je prskati jesenas i onda cekati prolece i list ,ako do tada nije vec bilo mraza.Inace kako javljaju,bice i malo snega pa ce on doci kao mala zastita oko pupoljka.Cena preparata je oko 2.800 dinara za litar i on ide na 150 litara vode.