frenky9415
Član
Ja sam ga platio 550 din a kolicina nisam bas siguran dok ne pogledam na kesici znam da se rastvara na 100 litara vode ova moja kolicina ,podseca na prasak za zlatice ima tu miru .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni nije jasno otkud sad ovo prskanje sa mangokalom u precvetavanju, lepo se vodila tema ovde a tako pišu i proizvođači, monilia kad krene cvet prvo, kad je pun drugo, kad opadne skoro sav treće...koje je sad ovo prskanje?
Meni četvrto. Na kajsijama nekim je plod veći od klikera. Za šta sam ja u stvari prskao? Čemu akord? Za moniliju ploda, ne razumem? Znam da je mangokal za list...koje me još prskanje čeka?
Oktopod Meni je preteklo chorusa za jos jedno prskanje u rastvorenom stanju spakovao sam ga u plasicne flase Da li ce mu nesto faliti da stoji jedno vreme pa da ga potrosim sobzirom da je rastvoren a nisam mogao drugacije da ga podelim kad sam pravio smesu ?