radan
Član
POTREBANO VAŠE MIŠLJENJE da li moze da šteti šljivi ako je isprskam Mangakolom 80+Dimetogal, ako nije opalo 70% cvetova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
trešnja je tek 95% procvetala...
Ne moraMora na preparatu pisati u kojoj koncentraciji se koristi.
POTREBANO VAŠE MIŠLJENJE da li moze da šteti šljivi ako je isprskam Mangakolom 80+Dimetogal, ako nije opalo 70% cvetova
Ne razumem ni ja reče mi rođak kupi to je odlično, pitam prodavca kaže "uuu to ti je smrt, bolje od kubika, mada slično"...pa sam sad u dilemi, kasno sam video uputstvoNe razumjem zašto uzimaš sredstva namjenjena za ratarstvo?
Citiram: radan
a čemu dimetogal radane, molim te?! da pobiješ ostatak pčela?
Prskao bi u večernjim časovima kada nema pčela, a Dimetogal da suzbijem šljivinu osu koja me prošle godine uništila. Inače u okolini moga voćnjaka ima dosta košnica pčela, a do ove godine skoro da niko nije ni psrkao voće, pa su prinosi bili minimalni, te se od ove godine povećao se broj ljudi koji su rešili da prskaju voće.
Što bre ljudi tako odokativno, reko mi ovaj ili onaj. Što se ne informišete na pouzdanom mestu. Taj karbendazim ima karencu preko 40 dana i onda zašto bi ga prskao više puta. Zna da pobije gliste u zemlji zato se strogo vodi računa da ne padne na nju, koristi se isključivo u ratarstvu itd. To je samo par informacija koje sam našao malopre, nisam stručan u zaštiti jer je ne upotrebljavam ali vi koji je upotrebljavate valjda treba prvo da se informišete pa onda da pazarite.
Sutra svraćam do apoteke da vratim ovo, znam čoveka pa nije problem, šta mislite da uzmem kubik plus ili akord i da ne razmišljam?