KishRobert
Prijatelj Foruma
Ja cu te agronome svaki dan zvati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Свако од регистрованих пољопривредних газдинстава може да позове Пољопривредну стручну службу, која је задужена за тај регион. За Војвођанска газдинства, адресар ПССлужби се налази на адреси www.polj.savetodavstvo.vojvodina.gov.rs.
Pozzz,Marko,jesam prosao testove .ali mi se njihov raspored nije svideo jer su se oglusili na ono sto sam im u startu jasno i napisao i rekao,gde meni odgovara raspored.A neki njihov sluzbenik valjda misli da moze samnom kako se njima svidi,pa me rasporedio 100km dalje u neka 4 sela u planinskom delu Timocke krajine.Mislim da su ispred tih 40000 din bar dodali broj 1 ,pa i da prihvatim da se vozim 200km svaki dan,otic ce za gorivo svih tih 40 000,pa ja nisam hteo da potpisem.Imam svoje pcele i 5 ha dedovine,bas me briga za podrsku necije kampanje sjedne strane i ljude koje ne zele savet strucnjaka,jer sve sami znaju.Nisam se skolovao,da budem cata i da me jos uz to neko zavitlava,nek im je svima sa srecom.
---------- Poruka napisana u 19:31 ---------- Prethodna poruka je at 19:28 ----------
Kolega Ivane mislim da gresite,ukljuceni jesu svi koji su registrovani,bez obzira da li placaju PIO ili ne.
Neregistrovani nisu obuhvaceni obilascima,dobra je volja savetodavca dal ce nekom pomoci.
Od svih stvari koje mogu da se prigovore ovom programu mislim da je NEDOSTUPNOST SVIM POLJOPRIVREDNICIMA poslednja.Hvala na odgovoru u vezi savetovanja.
Hteo sam samo da proverim, a ujedno i svi ljudi da vide u kom se pravcu ide.
Hvala na odgovoru u vezi savetovanja.
Hteo sam samo da proverim, a ujedno i svi ljudi da vide u kom se pravcu ide.
Znaci sutra kada se razboli ne registrovan poljoprivrednik, doktor nece biti obavezan da mu ukaze pomoc,
ili nece moci registrovati automobil, upisati dete u skolu.
Ovo je jedna velika sprdnja sa proizvodjacima.
Sada vidim, da i ljudi koji nisu dobili zeljeni rejon polako okrenuti protiv ovog projekta.