Pa ljudi moji da li je ovo moguce!!!Kakava je ovo demagogija pa to je strasno jos mi fali pionirska marama i da stavim pesnicu na celo..vi danas ljudima dajete volju i energiju -Neka hvala ..pa mi od te volje i energije zivimo vec 20 god dajte vi nama nesto konkretno -rezultate,,,ajde jedno prosto pitanje na koje bih zeleo svaki od ovih agronoma da mi pojasni :Sta cu ja ,,SELJAK,, dobiti od toga sto si me obisao i upisao moje nevolje i probleme ..ali hocu konkretno da mi na primeru pokazete,,demonstrirate i uverite me u rezultate postignutog,,,ako cete da mi kazete da seljak ne zna da popuni formular -pa znaju to u psss oni su za to placeni .,,ako hocete da mi kazete da ne zna da ore -ja vas pitam posto je nafta?ako hocete da mi kazete da ne zna za podsticaje -cemu i da zna? kada mora da plati pio da bi dobio a ima da ga kosta vise nego sto ce dobiti ,,ako hocete da ga naucite kako da poboljsa kvalitet i kvantitet mleka ,-cemu to kad onaj dodje sa epruvetom i kaze toliko i toliko je -nesmes da se bunis jer nema ko drugi da otkupi,, ako hoces da mi kazes da onaj sto otkupljuje svinje mora da me isplati za mesec dana -varas se ko ga to obavezuje? ja cu vam navesti milon primera sta cete vi sve sresti ali sta je prica i sta je poenta cele price vi se isto kao i ovaj zluradi narod zanosite da cete ucescem u ovoj prevari seljaka uspeti da ga dignete na noge -NE VELIKA GRESKA -jer svi putevi vode u jednom smeru -KA PRAZNIM JASLAMA.Pare su potrosene i sada se trose samo ideje i obecanja ,, i to je lepo sto neki od vas i danas dani veruju u patuljke i deda mraza ali ljudi moji ovo je 21 vek,,,tajkunima su podeljene pare a nama ,,KAKVE SU TI MISLI ,TAKAV TI JE ZIVOT,, A JA KAZEM PO NARODSKI ,,SIT GLADNOME NE VERUJE ,,.Prema tome onima koji nam propagiraju da se zivi od ,,MISLI,, porucujem ,,a zasto su se prihvatili ove ideje -zbog MISLI - e sije mi ga djura - ne nego zbog NOVCA kao i sto su sami rekli! prema tome nemojte nam soliti pamet,,a to sto su vas mnogi ljudi primili domacinski -pa to je Srbija to je srpski domacin i to je vekovno gostprimstvo koje nema veze sa vasom posetom tako se docekuje svi gosti u Srbiji .pozzzz i ne ucite ljude dzabe kako da se priblize praznom alovu ili posnim pomijama vec kakko da prezive ,,ono sto je valjalo to je pozobano