provac
Član
Kako je sve ovo toliko smesno i lici na neki ring u kome se mi boksujemo a stalno isti sudija..ja cu Vam reci isto ono sto sam rekao i gdinu Srerdaru iz trezoraokle god ovu poljoprivredu budu vodili ljudi kao ti, u tamnim naocarima,,sa lap topom i mobilnim i autom koji vredi vise, nego sva moja zemlja, e dotle ce i poljoprivreda biti u kanalu, dzaba je tebi sto si ti skolovan kad ti ne znas gde je kravi rep a gde cica ili rog , sve dok ne osetis kako smrdi stala tako ce nam i biti, ja nemam nista protiv skolovanih ljudi, ali za mene je skolovan covek onaj inz poljoprivrede koji je dosao po najvecoj kisi da obidje moj vocnjak i uzeo cizme iz gepeka i pokazao mi gde je problem , e to je ono sto nama treba, ljudi iz naroda prakticari koji imaju znanje i praksu ,,sta ce meni politicki podobni koji ne znaju vola da ubodu i oni koji izadju na TV i kazu kako je nama LEPO i onda narod kaze sta oce ovi seljaci, pa oni su bogati! sto strajkuju ,,a ne znaju da su sela opustela i da se spremaju kazani po selima, a ne agronomi ,zalosno da se ti mladi ljudi koriste samo da bi nas popisali, tj evidentirali za odstrel, tj za kupoprodaju ,,,evo vam: izasao konkurs u politici: ali imate rok samo 15 dana da predate zahtev i projekat ,,,znaci samo sto nisu naveli ime onoga ko je dobio -njihovi projekti traju po godinu dana, a nasi samo 15 dana -pa mi smo napredniji od evrope ...samo napred-tako treba SELJAK CUTI