Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas me posetila jedna gospodja "savetodavka" koja radi pri Institutu Tamis iz Panceva...Malo razmena informacija o kreditnim linijama Ministarstva,buducim planovima itd...Sve u svemu prijao mi je razgovor,a o svemu konkretnom bice price tokom zimskih predavanja
Dolazi mi "savetodavac" da se predstavi da kaze da je tu ako nesto treba , a ja mu rekao da pita sta nezna i sta mu treba ( pre cu ja njemu pomoci nego on meni )
Do duse nisu oni krivi ( njima treba posao ) a za ostalo bas ih briga ,Dobijaju platu 40000 din a ko to placa i odakle im pare za to a subvencije nisu jos isplatili ??
Sta on treba da mi kaze i da mi pomogne ??
Ja kao ne znam koliko vestaka ,,treba" da rasturim koje seme da sejem kad da berem ?? A kad treba da prodamo onda nas svi J..u - ,,trzisna cena" i ubedjuju te da te proizvodnja kostala toliko a Mi znamo da nije tako
Meni tj.NAMA treba da drzava stoji iza nas da nas zastiti od uvoznika koji uvoze robu loseg kvaliteta i dosta skuplje nego li nama placaju ( ali neko tu drma debelu proviziju) nama treba da se odredi cena unapred pa ti vidi da li ti odgovara ili ne a ONI su tu nemocni ...
Svaka cast pojedincima ne moze se u globalu pricati da savetodavstvo nije potrebno, jeste bitno ali je ono trebalo da se reformise mnogo pre, kod mene vec ljudi dolaze kuci i pomazem im ne samo sto se tice inormisanja o subvencijama i kreditaima nego konkretno jedan od njih je imao proble da se obrati MUP-u Srbije za dobijanje drzavljanstva coveku sam ustedeo sigurno 30-40 evrica koje bi mu uzeo advokat a za toliko je i on postao bogatiji.... sledecem pomazem da prenese imovinu na svoje ime itd nisu svi skolovani pa da razumeju vecinu stvari....
Nemojmo da poredimo Suboticu i jug Srbije.............. da sa ljudima pokrenemo pricu prvo su me debelo ispitali da li uopste znam nesto. Tesko je biti uopsteno u celoj zemlji poljoprivredni inzinjer ali na jugu mislim da je to najnezahvalnije iz niza razloga....