Ranbobas
Član
Meni se uhvatilo 213 din./kg., pakovanje 3kg. Meni dostavlja Jelena po Milanovim cenama.Ranbobas, koliko si plaćao zamenu? Jel u Drenovac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni se uhvatilo 213 din./kg., pakovanje 3kg. Meni dostavlja Jelena po Milanovim cenama.Ranbobas, koliko si plaćao zamenu? Jel u Drenovac?
Nisam zato sto su ga kod nas apoteke izbacile iz prodaje,koristim milkivit i kupujem kravlje mleko pa mesam 1;1 i za sad se to pokazalo kao najbolja kombinacija....jedina mana ce cena milkivita 25kg 6600Petre,jesi probao da radis sa Mildijem?govorio si da ces poceti.Jel imaju oni neko drugo pakovanje osim 5 kg?
ko kaze da nema?Cena sve govori,inbergovo je kod nas bilo pre nekih godinu dana oko 230din/kg,ali je i dobrog kvaliteta,po meni najbolja je Josera i ona je kostala oko 250din,al nema vise....![]()
Ma nema ga kod mene u okolini gde da kupim,nisam reko da se vise ne proizvodiko kaze da nema?
Cena sve govori,inbergovo je kod nas bilo pre nekih godinu dana oko 230din/kg,ali je i dobrog kvaliteta,po meni najbolja je Josera i ona je kostala oko 250din,al nema vise....![]()