KishRobert je napisao(la):nema lose zemlje,ima losih ljudi.
Slažem se, ali kad malo popraviš i očistiš zemlju odmah skače i cena arende, ili gazda odluči da je sam radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):nema lose zemlje,ima losih ljudi.
Lepo je da je ugovor na što duži period, ali može da bude nezgodno zbog cene. Ko zna koliko će koštati zakup za 5 godina. Ako se u ugovoru ne napiše cena, onda je svejedno na koliko je godina ugovoreno, jer će doći do neslaganja oko cene...futurefarming je napisao(la):Jedno pitanje za iskusne, da li ste nekad zaključivali ugovor o zakupu na period duži od 5 godina i šta mislite o tome?
tako bi i ja dao mojih 50 kj neces videti to od zakupljivaca, mozda ako moze da te zajebe, pa da ne plati!North ARMY je napisao(la):A jel potpisujete ugovor npr ja izdajem 5kj za 1000e 5g u napred i neko mi da 5000e a on radi narednih 5g i boli i mene i njega kolika ce cena biti kroz tih 5g ??
Ima ljudi koji plaćaju za 5 godina unapred.North ARMY je napisao(la):A jel potpisujete ugovor npr ja izdajem 5kj za 1000e 5g u napred i neko mi da 5000e a on radi narednih 5g i boli i mene i njega kolika ce cena biti kroz tih 5g ??