Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogati bankar vozi se u svom Mercedesu i ugleda muškarca kako jede travu.
Zaustavi auto i iziđe van.

Pita ga: Zašto jedete travu?

- Nemam novaca za hranu

- Dođite onda sa mnom da vas nahranim.

- Ali, imam i ženu i troje djece.

Bankar odgovara, dobrohotno se smješkajući - Nema problema, ima dovoljno i
za njih.

Svi uđu zajedno u Mercedes, auto je sad prepun ljudi i djece. Kad su
krenuli kaže siromašan čovjek: Gospodine ,Vi ste stvarno predobri. Hvala
Vam što ste nas poveli sa sobom.

- Ma, nema problema. Kad samo vidite koliko je visoka trava u mom
dvorištu...

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=pf0dhw6GkY8[/youtube]
_________________________________________________Post je spojen: [time]1238745250[/time]_________________________________________________
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=nHblGztad2A[/youtube]
_________________________________________________Post je spojen: [time]1238745666[/time]_________________________________________________
Za NA
[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=s0Wswyh3D5k[/youtube]

Jarane pazi na oci. :haha:

Ode mladi muškarac k liječniku napraviti HIV test; ispuni upitnik i izvade
mu krv.

Za nekoliko dana dolazi po rezultate i upita liječnika: - Gospodine doktore,
kakvi su moji nalazi?

- Imam za vas lošu vijest, test je pozitivan..

Mladić je u šoku i želi saznati zar doista ne postoji lijek koji bi mu
pomogao ozdraviti.

Doktor: ..... tu navodite da ste homoseksualec ?!

- Da, istina je.

Doktor: - ... no to je bilo za očekivati. Imam moguću pomoć za vas. Uzmite 2
litre mlijeka, ostavite dva dana na suncu pa ga popijte zajedno s 3
pokvarena jaja, 2 kg pokvarenog zelja i poplahnite s litrom kefira. To
ponavljajte 20 dana zaredom i velika je vjerojatnost da ćete preživjeti!!!

Mladić se zahvali i požuri kući kako bi pripremio "lijek".

Po njegovu odlasku sestra upita liječnika: - Doktore, zašto mu niste rekli
istinu, da su testovi negativni?

- Zato da uvidi čemu zapravo služi guzica.

Skrsio se ciga sa kolima, jedva ziv ostao, sakupili ga u delovima i unose u hitnu.
Pogleda ga dezurni lekar i prodere se:
-Sestro, instrumente !
A ciga Ä?e:
- Pa di sad ovakav da sviram doktrore, ljubim ti karakter ?!

Tužni Govor sa ciganske sahrane

zbore, daragi Miko,

Kao što vidiš ovo se tvoji Cigani sastadesmo pred tvoju rupu, da te ispratimo sa ovaj svet. Ne sećas se, Miko bre, kada

si bio živ, bio si bre sila, bio si otoritet na nas Cigani. Bi si bre kmet opštine i naj-laf. Ne sećaš se, Miko bre kada

se dohfatimo ja sos Peru , Pera sos Jovu, Jova sos Gile, ti dodješ bre Miko i rasteraš sve u pičku materinu. Ti si Miko

jedini bio laf, jer si ti jedini smeo da prdneš pred Lale pandur bez stra.

Ne sećaš se Miko bre, kad si bio primat na našu cigansku kapelu. Sviro si, Miko bre ko, Paganini, da te **greška! Dragi Miko

ti si bio veliki vrtoguz na violinu. E, tužni zbore, što je svirao... Mika, da mu **greška mrtvu majku ciganjsku, a kad

sa svoje ćemane uvati visoko CE, pa kad zasvira "Madam **greška te fraj", a publika skiči u sav glas, i nas, ima da nas nema.
Lele, kurata ti bila sudbina bre Miko, kad te vidim na tu mrtvu dasku sas pruženi papci i zatvoreni kapci, kako ležiš

mlad i krut, ko moj **greška, dodje mi bre, Miko, da idem u pičku materinu. Dosta bre Miko u **greška te **greška, od silne žalbe

srce će pukne, tresnem ti ga tetki u čarapu kad si umreo mlad i zelen ko finansijska bluza. Ti si bre Miko, otišo na onaj

svet, a moj **greška će da se vratiš na ovaj. Laka ti bre bila ova ciganska zemlja. Zdravo da si bre Miko, Živeo!

Dogovaraju se momak i devojka:
* Večeras kad se uspavaju tatko i majka, ja ću pustim dinarče kroz prozor. Kad čuješ da tropne dinarče, ti upadaj.
Bude sve po dogovoru, ali Piroćanac ne dođe. Sretnu se sutra i pita devojka:
* Što ne dođe noćas?
* Cel' noć sam tražio onoj dinarče.
* Budalo, ja sam ga vrzala sa kanapče.

slavonac je napisao(la):
ŠO - di nađe one stručnjake-a sve moji zemljaci :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Sasvim slucajno sam naleteo na junake. :haha: :haha: :haha:

Nego danas slusam na radiju neka nagradna igra da pogode kako se u filmu Kamiondzije zove Ckalja-Jaric T. ......
Nagrada plazma TV,navlio narod da zove ko lud.
I niko ne zna.Lupaju imena,te Jova te Rade,te ovaj te onaj,niko da zna da se zove Zivadin. :haha: :haha: :haha:
Al je narod prespojio,al su ljudi u off-u. :haha: :haha: :haha:
_________________________________________________Post je spojen: [time]1238878006[/time]_________________________________________________
North ARMY je napisao(la):
ova Jeja je bas TURBO :haha: :haha:

1)I tata bi sine. :D
2)Ovu Jeju da angazujes da peva na maturskom,pa na ispracaju,pa na svadbi. :ppozdrav:

Nego danas slusam na radiju neka nagradna igra da pogode kako se u filmu Kamiondzije zove Ckalja-Jaric T. ......
I niko ne zna.Lupaju imena,te Jova te Rade,te ovaj te onaj,niko da zna da se zove Zivadin.
Al je narod prespojio,al su ljudi u off-u.
Ja sam slusao istu nagradnu igru juce! trebalo je pogoditi kako se zove Bata zivojinovic u boljem zivotu i niko da pogodi da je Kostolomac! Ja mislim da je to sve namestaljka!

mityoo je napisao(la):
I niko ne zna.Lupaju imena,te Jova te Rade,te ovaj te onaj,niko da zna da se zove Zivadin.
Al je narod prespojio,al su ljudi u off-u.
Ja sam slusao istu nagradnu igru juce! trebalo je pogoditi kako se zove Bata zivojinovic u boljem zivotu i niko da pogodi da je Kostolomac! Ja mislim da je to sve namestaljka!

Moze biti da je i namesteno ali odakle onoliki penzosi da zovu i da lupaju,pa jos i neke dece bilo vazda.
Ko da su oni sa radija zaduzili babe i dede u familiji da zivkaju :haha: :haha: :haha:

PS mislim da je Macola u Boljem Zivotu.

Cista navlakusa. Da napune prasicu! ::novac::

Bakica došla kod doktora s neugodnim problemom.

- Doktore, prdim non stop. Nije da mi smeta, jer nit se čuje, nit smrdi, ali bih volela da se rešim tog problema. Evo, od kad sam u ordinaciji, bar sam dvadeset tih nečujnih, bezmirisnih ispustila.

Doktor joj prepiše neke pilule tri put na dan.

Za nedelju dana, bakica na kontroli.
-Doktore, problem je još gori!! Prdim i dalje nesmanjeno i dalje su nečujni, ali sad smrde k'o djavo!!!

Doktor odgovara:
- Odlično, sinuse smo pročistili, sad da vidimo ... šta ´ćemo sa tim sluhom!?

:D
_________________________________________________Post je spojen: [time]1238934349[/time]_________________________________________________
ne bih joj ni dinara uzeo da me privodi ovakva snajka ::000::

Gledaju mujo i haso fatu kako sjedi dvadesetak metara od njih raširenih nogu.
vidi haso crnih dlaka u fate.
nisu to, mujo, dlake, nego crne gaće.
alaha mi, dlake su.
vala su gaće....
nailazi mali ibrica tapkajući košarkaskom loptom, te ga oni pozovu:
deder, ibrice, otapkaj malo do fate, pa nam dođi kazati jesu li ono crne dlake među nogama ili crne gaće.
ode ibrica, otapka oko fate, te se lagano vrati.
je l' de su dlake?
nisu!
kažem ja da su gaće!
e, vala, nisu ni gaće.
pa što je onda?
muhe!!!

malo sexologije :haha:
_________________________________________________Post je spojen: [time]Mon Apr 6 15:45:18 2009[/time]_________________________________________________
:D

Obavezno pogledati od početka do kraja, bez pauza ili prekidanja. Mislim da je svaki komentar suvišan, a možda i nije. :D

[youtube=425,350]l5Uid8nuVuk[/youtube]​

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh