Zabava, smešne slike, video i ostalo...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je glupo a ne ludo.
i bog je rekao da ljepota i pamet ne idu skupa :haha: :haha: :haha:

:haha: Dobra fora, ali već viđena na par mjesta :ppozdrav:
btw. vijest bi bila kad bi pisalo ''NA konačno polio benzinom svog 560 i zapalio.. Sad je u potrazi za dobrim Ursusom'' ::namigivanje::

pa jesmo on i ja k'o rodjena braca,ali misilm da bi me on ispizdio jer bih mu svesno zadao nesto nesotvarivo a to je da nadje DOBROG Ursuza :haha: :haha:

Je, tek napravio 1000rh, skoro ko novi, malo ga jebe volan, već po drugi puta, desni točak a kako radi dosta transporta dosadi držat nogu na polugi.. Opet će na rastavljanje... Ostalo sve 5, zbilja su dobri, jedino da je samo zeru jači.. Dosadi stalno u spore šaltat, kako bi nac. manjina kod nas rekli ''majke mi''.. A bogami dobar je i ursus, šuma, oranje, spremanje, košnja... Svaki je za svoju namjenu i tad mora valjat..

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=chOPwxZhJ_4&feature=PlayList&p=69CADD22A2730BE4&playnext=1&playnext_from=PL&index=6[/youtube]

Jake su ove fore tipa polio benzinom ili ona sa makazama za pecenje. :haha: :haha: :haha:
Pa gde nadjoste veselog Norty-ja. :haha: :haha: :haha:

Norty nedaj se isprovocirati. :haha:

Crnogorac za seks potroši 2.000 kalorija. Od toga 100 za seks i 1.900 za hvaljenje. ::svaka cast::

ma opusteno,ali jos malo pa se povlacim sa foruma :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh