Zabava, smešne slike, video i ostalo.7 deo.

Ajde zorge nabroji nesto sto su ameri postigli u bilo cemu ,a da je u pitanju rodjeni amerikanac a ne stranac dosao da radi kod njih, pa i Tesla je americki naucnik ako tako racunamo , najveca tvrdnja otisli na mjesec samo ima problem da nije bilo svabe tesko bi do mjeseca itd. Ali ne pricamo o tome , pricamo o vecini amerikanaca , citaj komentare po YT pa ce ti biti jasno. Imao prilike da vidim kao turiste po Engleskoj , mada moglo bi se vise reci da su arogantniji nego sto su glupi , a i vrlo glasni.
Samo što da Tesla nije otišo u Ameriku ne bi bio "Tesla" nego bi nastavio da pravi drvene vodenice po Liki sam veće i bolje. Ja bih pre rekao da smo mi arogntni kad krenemo tako da punižavamo Amerikance i pored svega što su kao nacija za kratko vreme postigli, a sebe dižemo u nebese i pored toga što smo medju najnerzvijenijim nacijam u Evropi. Al nije to zbog nas već je ceo svet ljubomoran na nas pa nas drže dole ... Da.

3opre (zašto uvek tvoj nik čitam kao Zorge? :)) nisu se setili flaše jer verovatno niko od njih nije morao da toči gorivo van pumpe a i ako jeste uvek je imao levak. To što je kod nas 90ih prošlo više goriva kroz te isečene flaše nego kroz crva pumpi ... ne znam da li nam baš ide u prilog.

Mada slažem se da udobnost života neminovno dovodi do zatupljivanja i da su Ameri kao nacija zatupljeni. Ipak menjao bi nešto naše snallažljivost za nešto njihove udobnost pa nek budem i malo tupaviji. :)

3opre (zašto uvek tvoj nik čitam kao Zorge? :)) nisu se setili flaše jer verovatno niko od njih nije morao da toči gorivo van pumpe a i ako jeste uvek je imao levak. To što je kod nas 90ih prošlo više goriva kroz te isečene flaše nego kroz crva pumpi ... ne znam da li nam baš ide u prilog.
Читаш мој ник тако вероватно због тога што тако и треба да се чита. ;)

И рекао бих да није битно да ли нам нешто иде у прилог или не иде - што кажу, "носимо своје ожиљке као ордење".

Читаш мој ник тако вероватно због тога што тако и треба да се чита. ;)

И рекао бих да није битно да ли нам нешто иде у прилог или не иде - што кажу, "носимо своје ожиљке као ордење".
Aaaa to je ćirilica napisana latiničnim slovima :). Tri opre zvuči malo čudno. :)

Išlo je u prlog švercerima, Od onih najsitnijih do ovih državnih što su uvozili nebrojane cisterne. Sad kad razmislim da je to bi državni biznis možda nekom iz vrha i nije bilo u cilju da nam se sankcije skinu.

Aaaa to je ćirilica napisana latiničnim slovima
Како оно кажу - "facepalm"?

А бре, написано ћирилицом Зорге. Мењај тај монитор или оперативни систем кога користиш ако то ниси вид'о.

Шта си мислио, да пише три-о-пе-ер-е - 3opre?

:haha:

Како оно кажу - "facepalm"?

А бре, написано ћирилицом Зорге. Мењај тај монитор или оперативни систем кога користиш ако то ниси вид'о.

Шта си мислио, да пише три-о-пе-ер-е - 3opre?

:haha:
Gle stvarno to je ćirilica. :) Stvorno mi to malo "g" delovalo kao "r"
Nisi čuo za Riharda Zorge?
Evo sad sam guglo.
Imamo jos jednog velikog spijuna na forumu.
Ko je drugi?

Inace otkucao ga rus isto sovjetski spijun , potrosio novac i nesto zabrljao pa mislio da ce ga kgb srediti , pa otkucao sefa , ovaj nije htio da radi za amerikance , pa isao u zatvor , inace rodjeni britanac od roditelja emigranata iz rusije.

1841ebb395a6a9fa26ff3e791296023c.jpg

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh