Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo što da Tesla nije otišo u Ameriku ne bi bio "Tesla" nego bi nastavio da pravi drvene vodenice po Liki sam veće i bolje. Ja bih pre rekao da smo mi arogntni kad krenemo tako da punižavamo Amerikance i pored svega što su kao nacija za kratko vreme postigli, a sebe dižemo u nebese i pored toga što smo medju najnerzvijenijim nacijam u Evropi. Al nije to zbog nas već je ceo svet ljubomoran na nas pa nas drže dole ... Da.Ajde zorge nabroji nesto sto su ameri postigli u bilo cemu ,a da je u pitanju rodjeni amerikanac a ne stranac dosao da radi kod njih, pa i Tesla je americki naucnik ako tako racunamo , najveca tvrdnja otisli na mjesec samo ima problem da nije bilo svabe tesko bi do mjeseca itd. Ali ne pricamo o tome , pricamo o vecini amerikanaca , citaj komentare po YT pa ce ti biti jasno. Imao prilike da vidim kao turiste po Engleskoj , mada moglo bi se vise reci da su arogantniji nego sto su glupi , a i vrlo glasni.
Читаш мој ник тако вероватно због тога што тако и треба да се чита.3opre (zašto uvek tvoj nik čitam kao Zorge? ) nisu se setili flaše jer verovatno niko od njih nije morao da toči gorivo van pumpe a i ako jeste uvek je imao levak. To što je kod nas 90ih prošlo više goriva kroz te isečene flaše nego kroz crva pumpi ... ne znam da li nam baš ide u prilog.
Aaaa to je ćirilica napisana latiničnim slovima . Tri opre zvuči malo čudno.Читаш мој ник тако вероватно због тога што тако и треба да се чита.
И рекао бих да није битно да ли нам нешто иде у прилог или не иде - што кажу, "носимо своје ожиљке као ордење".
Како оно кажу - "facepalm"?Aaaa to je ćirilica napisana latiničnim slovima
Gle stvarno to je ćirilica. Stvorno mi to malo "g" delovalo kao "r"Како оно кажу - "facepalm"?
А бре, написано ћирилицом Зорге. Мењај тај монитор или оперативни систем кога користиш ако то ниси вид'о.
Шта си мислио, да пише три-о-пе-ер-е - 3opre?
Evo sad sam guglo.Nisi čuo za Riharda Zorge?
Ko je drugi?Imamo jos jednog velikog spijuna na forumu.