Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš je zahebano, rešavam neke brzinske šahovske probleme, prebacim na forum, kad ovo. Sigurno mi je trebalo 2 sekunde da skontam da piše Klaudija...Vraćam se na šah, ovo je preteško...Ово сам видео на другом форуму, једва решио ребус.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Hahaha, najbolje meni kaže moj rođak...Kaže da nisam glup, samo nepametan....HahahaahОлалија, подсећаш ме на мог директора надпросечно интелигентан игра шаховску лигу. И онда се побију на гостовању због резултата и неких мање интелигентних. Нешто слично као ти са штеловањем плуга. И комбајнером. И... Настави низ.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Ne, drugar i njegov tata su ozbiljni šahisti, takmiče se, pa sam pre par godina počeo ponovo da igram, uglavnom onlajn, posle pauze od jedno 20 godina...Gledao sam seriju, nije loša, jedino što žene nemaju baš neke šanse sa muškarcima da kartaju šaha, što bi rekao rahmetli Savo iz Kikinde...Olalija jesi se na šahovske probleme opredelio nakon gledanja serije Queen's gambit ili od ranije?
Koliko ima interesenata za turnir, meni odgovara noću da se igra...Pa ako nećeš da kartaš šaha s nama, onda može tambura
Drugar noću se nešto drugo radiKoliko ima interesenata za turnir, meni odgovara noću da se igra...