Zabava, smešne slike, video i ostalo.7 deo.

cc255391d1bd8df06edea0af9ec99790.jpg

Ово сам видео на другом форуму, једва решио ребус.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Ово сам видео на другом форуму, једва решио ребус.

Baš je zahebano, rešavam neke brzinske šahovske probleme, prebacim na forum, kad ovo. Sigurno mi je trebalo 2 sekunde da skontam da piše Klaudija...Vraćam se na šah, ovo je preteško...

Олалија, подсећаш ме на мог директора надпросечно интелигентан игра шаховску лигу. И онда се побију на гостовању због резултата и неких мање интелигентних. Нешто слично као ти са штеловањем плуга. И комбајнером. И... Настави низ.

Олалија, подсећаш ме на мог директора надпросечно интелигентан игра шаховску лигу. И онда се побију на гостовању због резултата и неких мање интелигентних. Нешто слично као ти са штеловањем плуга. И комбајнером. И... Настави низ.

Hahaha, najbolje meni kaže moj rođak...Kaže da nisam glup, samo nepametan....Hahahaah

Olalija jesi se na šahovske probleme opredelio nakon gledanja serije Queen's gambit ili od ranije?
Ne, drugar i njegov tata su ozbiljni šahisti, takmiče se, pa sam pre par godina počeo ponovo da igram, uglavnom onlajn, posle pauze od jedno 20 godina...Gledao sam seriju, nije loša, jedino što žene nemaju baš neke šanse sa muškarcima da kartaju šaha, što bi rekao rahmetli Savo iz Kikinde...

I ja peglam na lichess poceo pose duge pauze.Drugar igrao opasno sa kojim igram, igrao po turnirima.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Dok sam bio školarac igrao sam šah, osvojio III kategoriju ( za neupućene to prva sledeća nakon početničke IV kategorije :haha: ). Seoski šah klub je u to vreme bio dupke pun, a sad ne znam ni da li više postoji. Više ne igram, ali je ljubav prema šahu ostala - ako vidim neku lepu šahovsku knjigu kod pijačnih prodavaca- kupim, pogledam na YT analizu neke partije (u poslednje vreme Kusiljevac), a poslednje u vezi šaha mi je bilo:

Naletio na Limundu povoljno i nisam mogao da odolim. Ispravan, ali je verovatno škartiran jer mu piezo zujalica slabo ili uopšte ne radi. A to je lako za popraviti...

Kad se već povela priča o šahu- hoćemo onda da se skupimo na nekoj od platformi i odradimo neki turnir ovih dana?

Olalija ako si rad da te povežem sa komšijom preko puta.Čovek je vatreni šahista, redovno posećuje i učestvuje na svim mogućim turnirima a imao bi odličnog sagovornika po raznim pitanjima i raznim temama.Nije za čašicu već za bure razgovora. 😂

Mislim da ćemo to videti otom- potom. Prvo bismo trebali da oformimo klub gde bismo uopšte mogli da napravimo naš turnir. Ja sam i na chess-u i na lichess-u, doduše samo na chess-u provodim vreme.

Nazad
Vrh