Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A koliko firmi i koliko sefa si promenio i koliko si se najduze zadrzao na jednom posluJa uglavnom vaspitam (dresiram) šefa, pa se lepo slažemo...
Ako mi se zameri, lobiram protiv njega , dok ne formiram atmosferu da se dotični najuri, prethodni šef čim me vidi sada, zakoluta očima i pobegne od mene...
Sa njegovom ženom se uglavnom lepo slažem...
To vam je najvažnije u jednoj Firmi, da budeš "dobar" sa Portirima (obezbeđenjem) i sa šefovskim ženama...
Izgleda da će ovo biti naslednica kraljice sabine šmitc...ala tera,ala ume,čak je i miša ušao u zen i samo se smeška...
Si siguran? Pitaj to te šefove koje je najurio.Da smo svi kao ti , bili bi bolje drustvo zasigurno.
Ima raznih neću da poričem to. Ali ovde gde sam radio uglavnom su radnici bili dobri. Ovi "loši" su sami odustajali posle dan-dav.Kaki sve radnika ima sefovi su Jos I dobri
Ka da je bilo šta oko toga bitno. Nikad više smejurije i očigledne gluposti nije bilo nego oko ovih izbora. Što je najgore niko ne zna koliko sve to košta državu (nas). Al ajde, Igamo se nečega kao.Jel otkljucavate veceras temu chat kad prodju izbori?