Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeno nepisano pravilo : Kad pišaš a ne prdneš isto je kao kad pišeš i ne staviš tačku na J ili I Mislim kad bi ovaj stao iza mene da bi mu se istopile i cipele:osmeh:

Što se tiče ove staze ,ja već par dana razmišljam o njoj , Kako su je napravili ? Zar je bilo potrebe za tako nečim ,za proizvodnju struje?Naj više mi je čudno ,kako ja to do sada nisam vidio ,a zaista je atrakcija.Prvi TV. otac kupio 1969 g. Ei Diplomat.Kad bi moro da biram između tornja i ove staze izabro bi promeniti sijalicu .Tamo je makar željezo čvrsto.http://www.youtube.com/watch?v=gDYK0zaQuZs

Joj ljudi jer je moguce da neko sme da se popne na ovaj toranj!!!!!!!!!!!????????????????? I ja sam za sebe mislio da se ne bojim visine... ::sramota:: Pa ovaj kad krene da se penje na taj toranj prvo se pozdravi sa svima kod kuce... A mogu misliti kolika mu je plata za taj posao,jer za mene nema tih para za koje bi ja uspeo da se popnem gore... Jednostavno na toj visini moze svasta da se desi,jedan grc u ruci i kraj....

Nije mi jasno zašto šalju dva radnika,da zamene sijalicu.Možda baš zato ako se jednom desi nešto nepredviđeno da mu pomogne na neki način...A gore nema mesta ni za dobru tepsiju...

Sigurno zbog toga salju dva radnika da ako se nesto desi da ovaj koliko toliko moze da mu pomogne.. Velike su to visine ovi ljudi su sigurno neki alpinisti ili slicno pa im ovo dodje i kao zabava i jos sigurno ne tako mala zarada...

Nikad u zivotu nebi smeo da se popnem ni pribliznoj visini i da sam vezan i ako padnem da nemoze nista da mi se desi i za neznam ni ja koje pare nema sanse .Nesmem cestito da odgledam ni video a ne da se penjem negde ccc .

Moj kolega je isao kad je bio na godisnjem da zaradi dodatnu kintu tako sto je farbao odzake ,tornjeve ,antene itd neznam koliko rece da je zaradio (i nije neka suma) a nijedan od likova sto su sa njim radili nisu bili alpinisti nego obicni ljudi bez opreme bez icega samo par kanapceta da izvuku sta im treba nista vise ,ni u ludilu cc.

- - - - - - - - - -

I vidis zbog cega idu njih vise kad dodju pred sam kraj pridrzavaju taj alat sto nose u crvenoj torbi da se neljulja da nebi odvuklo ovog sto je gore da mu neremeti ravnotezu.

Po mom skromnom misljenju ova trojka svoje postojanje moze da zahvali Djordju Cvarkovom koji je pre svega odlican glumac, a onda i lik koji lezi nasem Vojvodjanskom mentalitetu.

Dobar je Djordje ali nista manje nije i Torbica ,jedino malo zaostaje Boskic . Daleko od toga da je lako napraviti svaku epizodu da bude humoristicki bum ,ali ova epizoda nije stvarno po mom ukusu ,ali zato sve ostale jesu .

Dobri su samo mi više volimo da se smejemo nečemu što nam je poznato a to je lik Čvarkovog koji ima vojvođanski naglasak.
Svako svoju ulogu odlično igra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh