Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dusko ja se slazem isto da se hleb ne dira ali su problem trgovci koji prodaju hleb star i tri dana

Dusko ja se slazem isto da se hleb ne dira ali su problem trgovci koji prodaju hleb star i tri dana

Nisam ja to komentarisao toliko zbog pipanja hleba nego sto ladno otera coveka u materinu. A da mu je mladic zalepio jednu uz usi, onda bi danasnja mladez bila bezobrazna i nekulturna.

Pogledajte ponasanje i kulturu starijeg gospodina:
U kulturnim radnjama na odeljenju hleba mesa kao i voca i povrca je posebno odeljenje gde dezura prodavacica i sa kesom na ruci koju izvrce na hleb dodaje musteriji... Medjutim nasi gazde trgovine gledaju da imaju manje radne snage jer je trosak manji. A sta je ovaj gospodin dohvatao pre hleba a posle pranja ruku samo mozemo da nagadjamo

3T9BNIX2.jpg
[/URL][/IMG]

Lala regrut

Baš pred "odlučnu bitku za oslobađanje" Vukovara došla patrola da regrutuje Lalu, ali on ni da čuje:
• Ta nemojte mene, ja nikako ne mogu.
• Ali Lalo bićeš proglašen za dezertera i ne gine ti zatvor - prete mu vojni policajci.
• Zapravo nije da neću, nego znate kaki sam...
• A kakav si ti? - već se nerviraju "uniformisana lica".
• Pa, znate me, ja bih se još mogao sa njima i pomiriti.

Samo bih da se nadovežem na gosn Duškov klip o pipačima hleba, ovo je verovatno full verzija, samo što je lošeg kvaliteta video

Pričaju Lala i crnac i pita Lala crnca:
- Pa dobro u čemu je stvar kod vas crnaca pa dobro radite one stvari?
Crnac odgovara:
- Pa stvar je u tome da ga jako nabiješ, a polako izvadiš.
Ode Lala kuci, kad Sosa u kuhinji nesto sprema. Zadigne joj Lala suknju, jako zabije i počne polako da vadi, tek ce Sosa njemu:
- Ta, Lalo, man’ se tih crnačkih fazona!

Pa kako li su to izbetonirali bogte ?? Nebi smeo da mrdnem na toj visini po onim sinama ccc.

Daj prekinite sa ovim hlebom ,prekinucu da ga jedem :haha::haha::haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh