Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene radi.
Pa eto, u drugim zemljama za svoje inovacije ljudi dobijaju novcanu pomoc i subvencije a kod nas da mogu da ga proteraju i to bi uradili. I treba decko da ode i da svoju pamet proda negde gde se to ceni. Bio sam protivnik odlivanja pametnih ljudi iz zemlje ali u zadnje vreme podrzavam ljude koji su se resili da odu negde gde ce moci da prosperiraju.

Ovde jos malo necemo mocu da registrujemo nista a kamoli taj auto!!!!!! Svasta ce jos da izmisle samo da zagorcaju zivot nekome!!!

Radi klip i kod mene sad... :ppozdrav:

I treba da idu svi sto mogu.. Pa ko je lud da ostane ovde kad nema perspektive. Covek napravi auto koji ne torsi puno, ne zagadjuje NISTA i krece iz 5-te :osmeh:.. Videle vucibatine ministarske da to moze da im ugrozi posao na privatnim pumpama za kloju godinu, ne mogu da mu zabrane ali mogu da mu traze milion papira dok ne odustane.. Nemora puno da ide dovoljno da predje granicu i vec je uspeo..

Pa i Teslu su pustili da ode i sada ga svojataju i velicaju kada ga skoro ceo svet hvali i uzdize pa nista cudno ni za ovoga momka sto je napravio elektricni auto,a po meni bolje da ode negde preko bar ce ga ceniti kao velikog izumitelja!Ja sam hteo da izbacim plin iz nive i da ubacim dizel motor u nju i kada sam otisao da vidim sta mi treba momentalno sam odustao jer je to nemoguca misija u ovoj nasoj drzavi jer neki idiot je kao i svugde napisao takav zakon da je bolje odustati!

E sta sve covek nece doziveti u ovom kurtonu od drzave.Ako negde postoji birokratski sistem koji ne sluzi interesu naroda,koji nema pojma cemu sluzi i zasta sluzi,koga ne razumeju ni oni koji su ga stvorili i koji koci i sve one procese i procedure za koje inace i postoji,to je onda ovaj parazit od birokratije u zemlji Srbiji-kurton zemlji.Decko nije mogao idiotima mesec dana da objasni sta je napravio,kako tek da atestiraju nesto sto ne razumeju?!Sve sami strucnjaci,a ponajvise papci.Jos mu trazili dozvolu od proizvodjaca doticnog modela auta,za prepravku istog?!I to je momak uspeo da obezbedi!Da dobije licni dopis od svih mogucih relevantnih subjekata sirom zemljine kugle,ovde ce ga nas birokrata zaustaviti i srusiti mu svaki san o inovaciji,o teznji za napretkom,o svetlijoj buducnosti...Da je kojim slucajem Srbin gospodario praistorijom,nikada evolucija ne bi mrdnula sa pocetne tacke.Jos bi se setkali maljavi i goli sa mocugom u rukama,u potrazi za kakvim plenom.Hvala Ti Boze!!!

E sta sve covek nece doziveti u ovom kurtonu od drzave.Ako negde postoji birokratski sistem koji ne sluzi interesu naroda,koji nema pojma cemu sluzi i zasta sluzi,koga ne razumeju ni oni koji su ga stvorili i koji koci i sve one procese i procedure za koje inace i postoji,to je onda ovaj parazit od birokratije u zemlji Srbiji-kurton zemlji.Decko nije mogao idiotima mesec dana da objasni sta je napravio,kako tek da atestiraju nesto sto ne razumeju?!Sve sami strucnjaci,a ponajvise papci.Jos mu trazili dozvolu od proizvodjaca doticnog modela auta,za prepravku istog?!I to je momak uspeo da obezbedi!Da dobije licni dopis od svih mogucih relevantnih subjekata sirom zemljine kugle,ovde ce ga nas birokrata zaustaviti i srusiti mu svaki san o inovaciji,o teznji za napretkom,o svetlijoj buducnosti...Da je kojim slucajem Srbin gospodario praistorijom,nikada evolucija ne bi mrdnula sa pocetne tacke.Jos bi se setkali maljavi i goli sa mocugom u rukama,u potrazi za kakvim plenom.Hvala Ti Boze!!!

Takvi nam uglavnom i vode drzavu, takvi su na bitnim mestima, takvi koce bilo kakv napredak i promenu da ne bi slucajno ostali bez fotelje...

Jos jedna zanimljiva informacija iz nase birokratije sto se tice automobila i ugradnje drugih motora. Npr. volvo v40 ima vise tipova motora koje je ubacivao u tu seriju i sad ako vam kojim slucajem crkne motor benzinac 1800cc i vi hocete da ga zamenite nekim drugim npr. iz mercedesa ili nekog drugog auta dizel 1800cc, cvrc nece da moze. Mozete samo da ubacite motor koji je fabricki ubacivan u ta vozila.. znaci nikakvih prepravki i ubacivanja necega drugog nema, kad se vec proizvodjaci ne bune i niko u svetu ne pravi problem ovi nasi se nasli pametni i uvode neki standard..

gallery_1274_10_14572.jpg

https://www.kupujemprodajem.com/apn...ne-tablice-11182851-oglas.htm?filter_id=34311

apn 4 prerada u kros koštoćetevideti BIOSAM NA SPECIJALIZACIJU LIČNO KOD HARLI DEEWINSA NA OBUKU I POhvALIOME ZA RUČNI RAD : : MOŽETE DA VIDITE NA JUTJUBU TAKO REĆI ŠTOJE VIDEO HARLI : upišete na jutjubu: prerada apn4 hegy* zućete videti od početka do kraja realizaciju i vožnju motora ** na slikama originalnim registrovan na trajne table slike sve govore takavje jedan u svetu unikat pogledajte moje oglase pa vidite uz moju doplatu mogu da ponudim iz moih oglasa MOŽETE POGLEDATI SPOT NA JUTJUBU POD NASLOVOM* Prerada APN 4 Hegy

Test za pametne ljude!

Dole su četiri (4) pitanja i jedno bonus pitanje. Morate ODMAH odgovoriti na njih. Ne smete odugovlačiti, odgovorite odmah. OK?
Pa, da vidimo koliko ste stvarno pametni. Spremni?
Idemo !!! (scroll down)

Prvo pitanje:

Učestvujete u trci. Prestižete drugu osobu. Na kom ste Vi mestu?

Odgovor:

Ako ste odgovorili da ste prvi, niste u pravu! Ako prestignete
drugu osobu i zauzmete njeno mjesto, onda ste drugi! Pokušajte da ne zeznete drugo pitanje.

Da biste odgovorili na drugo pitanje, nemojte razmišljati tako dugo kao kod prvog pitanja

Drugo pitanje:

Ako prestignete poslednju osobu, onda ste...?

Odgovor:

Ako ste odgovorili da ste pretposlednji, onda ponovo niste u
pravu. Recite mi, kako mozete prestići poslednju osobu?

Niste baš dobri u ovome! Zar ne?

Treće pitanje:

Vrlo zeznuta matematika! Ovo morate uraditi BEZ DIGITRONA ILI OLOVKE.
Pokušajte.

Uzmite 1000 i dodajte 40. Sad dodajte jos 1000. Sad dodajte 30.
Dodajte opet 1000. Sad dodajte 20. A sad dodajte jos 1000.
Sad dodajte 10. Koliko je to ukupno?

Spustite se dole i vidite odgovor.

Jeste li dobili 5000?

Tačan odgovor je zapravo 4100.

Ne verujete? Proverite digitronom! Danas definitivno nije Vaš dan. Možda ćete tačno odgovoriti na sledeće pitanje.

Četvrto pitanje:

Marijin otac ima 5 kćeri: 1. Nana, 2. Nene, 3. Nini, 4. Nono. Kako se zove peta kćer?

Odgovor: Nunu?

NE! Naravno ne.
Njeno ime je Marija.. Pročitajte pitanje ponovo.

OK, sad ide bonus pitanje:

Nema osoba zeli da kupi četkicu za zube. Imitirajući pokrete četkanja zuba, uspeva prodavcu da objasni šta želi da kupi.

Ako slep covek zeli da kupi naočare za sunce, kako ce to
objasniti prodavacu?

Odgovor:

Samo treba da otvori usta i kaže, jednostavno.

Malo dečjih bisera
KAD SE ODLUCUJE KAD TREBA STUPITI U BRAK ?

Prvo moras da nadjes nekoga ko voli iste stvari kao i ti. Ako na primer ti volis fudbal onda i njoj mora da se svidja to da ti volis fudbal i onda da ti donosi cips i pivo.
Marko, 10 godina(potpuno je u pravu)

Ti u stvari ne odlucujes sam kad treba da stupis u brak. Bog to odlucuje odavno unapred i ti onda na kraju vidis sta ti se dogodilo.
Jovana, 10 godina(tu ima neceg)

KOJE SU PRAVE GODINE ZA BRAK ?

Najbolje godine su 23 jer onda poznaje svog muza najmanje 10 godina.
Sandra, 10godina(treba misliti na vreme)

Ne postoje najbolje godine za brak - moras stvarno da budes dovoljno glup da bi se ozenio.
Filip, 6 godina(najverovatnije je imao lose iskustvo)

STA TVOJI RODITELJI IMAJU ZAJEDNICKO ?

Paaa ... oboje ne zele da imaju jos dece.
Sara, 8 godina(hi hi hi - zbog cega to?)

STA SE RADI U IZLASKU SA DEVOJKOM / MOMKOM ?

Izlasci su tu da bi se zabavljali i ljudi bi trebali da iskoriste priliku da se bolje upoznaju. Cak i decaci imaju da kazu nesto zanimljivo ako ih dovoljno dugo slusas.
Jasna, 8 godina(od koga li joj to? Od majke?)

Kod prvog izlaska se pricaju interesantne lazi tako da su onda zainteresovani i za drugi izlazak.
Milan, 8 godina(mudar decko)

STA BI TI RADIO KAD BI TVOJ PRVI IZLAZAK SKROZ LOSE PROSAO ?

Ja bih otisao kuci i pretvarao se da sam mrtav. Onda bih nazvao novine telefonom i rekao da mi naprave umrlicu.
Darko, 9 godina(to bih ponekad i ja najradije napravio)

KADA SME DA SE POLJUBI NEKO ?

Kada je bogat i ima puno para.
Jelena, 7 godina(pitam se da li je plava?)

Kada poljubis neku devojku onda moras da se njome ozenis i da imas decu sa njom. Tako ti je to!
Dejan, 8godina(da Dejane, na zalost je tako)

DA LI JE BOLJE BITI OZENJEN ILI NE ?

Ja ne znam sta je bolje ali ja nikad ne bih vodio ljubav sa mojom zenom. Ja ne zelim da ona postane debela.
Mirko, 8 godina(stvarno biser)

Za devojcice je bolje da se ne udaju, ali decacima treba neko ko ce da cisti.
Marija, 9 godina(vec zna u cemu je fora)

NAJBOLJE ZA KRAJ:

STA TREBA DA SE URADI DA BI BRAK BIO USPESAN ?

Muz treba uvek da kaze zeni da je lepa, pa cak i ako ona izgleda kao autobus !
Stanko, 10 godina(ovaj je apsolutni broj 1)
Mali genijalci
:osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh