Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dosao deda kod prostitutke:
-Deda-Jel dete jel moze ono?
-Prostitutka-Moze,deda.
I tako oni odu na kraj ulice,i prostitutka se svuce ali deda ne moze da otkopca kais,a prostitutka mu kaze:
-Prostitutka-Sta je deda ne moze da ga nadjes?
-Deda-Nije dete nego se poprecio pa ne mogu da ga izvadim.
Kakvi smo ljudi, šeik došao kod nas da nam da posao i plus doneo pare a oni ga zatvoriše. [video]http://mislionik.wordpress.com/2014/03/11/%D1%88%D0%B5%D0%B8%D0%BA-%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D 0%B2-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/[/video]
Farmer uzgajivač kokošaka otišao je do lokalnog bara... seo pored jedne žene i poručio čašu šampanjca... Žena se isprsi i reče " Kako ovo da razumem? Upravo sam i ja naručila čašu šampanjca?" "Koja koincidencija!" Reče farmer. Ovo je specijalan dan za mene i ja ga proslavljam. "Ovo je i za mene specijalan dan. Ja takođe proslavljam" reče žena. "Koja koincidencija !" reče farmer.
Pošto su se kucnuli čašama, čovek upita: "Šta vi to proslavljate ?"
"Moj muž i ja smo pokušavali da dobijemo dete i danas mi je ginekolog rekao da sam trudna!"
"Koja koincidencija!" reče čovek. "Ja sam uzgajivač živine i već godinama moje kokoške su neplodne, ali danas sve od njih nose oplođena jaja !"
"To je sjajno! " reče žena. "Kako su vaše kokoške postale plodne?"
"Promenio sam petla" odgovori čovek
Žena se nasmeja i reče: "Koja koincidencija!"