Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Video sam kakvu je kafu mindjusaru zena skuvala a ovakvu kafu je mojoj drugarici njena kuma skuvala, kad nekog oce onda oce:haha:
1450816_545081415566750_141250307_n.jpg

Ovi iz Državnog posla su stvarno za svaku pohvalu, ovaj Čvarkov je Čkalja 21.veka.

Imam i ja jednu sličicu, više je za ovde nego za Nikad ovako. Odneo moj ćale kombi- Reno Trafik (kršotina teška :osmeh: ) da mu majstor pravi limariju. Pogledajte šta je ispalo iz našeg kombija kad je majstor hteo da mi pokaže koliko je to sve trulo, pa je samo malo jače udario pesnicom o njega:

Sutra, ako ponovo odem do majstora pretpostavljam da ću oko njega naći kubik šljunka...

Ufffffffffffff ne bi voleo da sam u kozi tog majstora koji ce da radi limariju na njemu... :osmeh: Ima tu POSLA d ase to uradi kako treba (donekle) a nemoguce je odstraniti sav trulez...

Ponesi traktor i prikolicu ipak je to tvoj sljunak... :haha:

Hahahah, da znaš :haha: može neko dvorište da se izbetonira, ko zna koliko toga ima. Ali ipak će ćale da počasti majstora sa tim šljunkom, zaslužuje. Uopšte ne mogu da shvatim kako je taj šljunak dospeo tu, čini mi se da se ćale i ne seća da je prebacivao šljunak nekad, ko će ga znati. A što se lima tiče, toliko je dobar i kvalitetan, da je ispucao podobro i gde nije truo i gde ne bi trebalo da puca, kao da cepaš karton. Blagi užas... Ovaj traffic je katastrofa, promašena serija skroz.

@ MARČELO
Znači izraz "Organizacija je pola posla", posle ove fotografije dobija značajno čiri i ozbiljniji smisao. :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh